"ON IMA OZBILJNU ŠIFRU" Zvezdana razapinju na društvenim mrežama, ISPLIVAO SNIMAK NA KOJEM UHODI ALEKS (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Zvezdan Slavnić napravio je pravu pometnju u "Zadruzi" kada je najpre prevario suprugu Anu sa dve decenije mlađom Anđelom Đuričić, koju je potom pokušao da prevari sa Aleksandrom Nikolić. 

Iako pokušava da zastraši zadrugare na koje svakodnevno nasrće i preti im da će ih tući, gledaoce rijalitija nije uspeo da uplaši, pa su oni sada odlučili da ga raskrinkaju. 

Naime, na jednoj Instagram stranici pojavio se video snimak na kojem se vidi kako Slavnić uhodi Aleksandru i ide za njom u garderober, iako tamo nema svoju garderobu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

"Kakav očaj!! Ona samo sto nije počela da trči, ozbiljna šifra je ovaj lik! Sva sreća pa mu ulazi žena, valjda će to biti spas za sve ostale devojke tamo", "Ako je ovom ikome normalno...Čovek u ovom garderoberu nema ništa i vraća se namerno jer je ona tamo", glasili su neki od komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

SUOČILI SE SA SVOJIM GREŠKAMA Ivana Šopić i Stefan Karić oči u oči posle raskida, LUNA PRIZNALA ZA ŠTA SE KAJE

 

Komentari (2)

Loading
Dragan Niš

25.01.2023 11:15

A šta vi mislite da je neko normalan ko je višestruki povratnik i počinilac sve težih krivičnih dela.To su definitivno opasno poremećene ličnosti bez skrupula i ne znam šta će on uopšte na televiziji i u ovkvom formatu za koji se tvrdi da je zabavni-humoristički??

GazdaPaja

25.01.2023 14:24

Da li ce produkcija smeti da pusti sve snimke Zvezdanove, da se konacno otkrije ko laze? Alex flertuje , pa šta?