MARKO ĐEDOVIĆ SLOMLJEN ZBOG NJENE SMRTI Oglasio se srceparajućom porukom, NE MOŽE DA SE OPORAVI OD GUBITKA (FOTO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši zadrugar i novi voditelj Zadruge Marko Đedović ne pokazuje često emocije a pogotovo ne na društvenim platformama, ali kada je u pitanju pokojna Ksenija Vučić, on ne krije svoje žaljenje.

 

Poznate novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Ksenija Vučić i Marko Đedović bili su nerazdvojni prijatelji, a voditelj ne može da prihvati da novinarke više nema.

MARKO ĐEDOVIĆ SLOMLJEN ZBOG NJENE SMRTI Oglasio se srceparajućom porukom, NE MOŽE DA SE OPORAVI OD GUBITKA (FOTO)

Printscreen

 

On joj je posvetio veoma emotivne reči na popularnoj društvenoj mreži, pa oživeo njihove uspomene.

- Jedna od slika na kojima smo se smejali do iznemoglosti svim našim "glupostima" koje smo pravili, a koje se nikada ponoviti neće... Nikada se više neću ovako iskreno smejati, jer si taj osmeh odnela sa sobom i poklanjam ti ga od srca da svedoči pravom i iskrenom prijateljstvu kao spomenik jedne divne prijateljske ljubavi. Zauvek ću te voleti, pravi prijatelju! - napisao je Đedović, pa dodao:

- Nikada se neću pomiriti sa ovom činjenicom i zauvek će jedan deo mene biti sa tobom, tamo gde si sada! I dalje te volim isto kao nekada i i dalje sam u dilemi da li sam srečan čovek jer sam imao takvog prijatelja ili nesrećan jer ga više nemam - zaključio je Marko.

OKRŠAJ ALEKSANDRE I JANJUŠA On joj uputio OZBILJNE PRETNJE, isplivao i prljav veš

https://www.kurir.rs/stars/4092280/keba-progovorio-o-severini-milanu-i-igoru

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
netko

21.01.2023 01:59

Predivne reci upucene dragom prijatelju/prijateljici. Ovo nam govori da u moru gluposti i bezpotrebne mrznje medjuljudima da velika prijateljstva postoje i da su postojala