NEĆU DA SE VALJAM U BLATU Aleks otkrila da li se kaje što je povredila Dejana: Filip leži sa mnom pa ode kod druge devojke
Printscreen

Nakon izlaganja Aleksandre Nikolić o vezi sa Filpom Carom, a i javne prevare Dejana Dragojevića, predstavnica Ivana Šopić je upitala Aleks u kakvom je odnosu sa Carem:

- Ja njemu želim sve najbolje. Uradila sam šta sam uradila, ali neću da se valjam u blatu. Ne želi on mene da povredi, ali ne želim ni ja da histerišem ovde. Bolje je da se raziđemo - počela je Aleks.

NEĆU DA SE VALJAM U BLATU Aleks otkrila da li se kaje što je povredila Dejana: Filip leži sa mnom pa ode kod druge devojke

Printscreen

 

- Ja sam bila centar Dejanovog sveta, a sada sam u odnosu gde leži čovek sa mnom, pa ustane i ode kod druge devojke. Ja sama upravljam svojim emocijama i životom i šta da radim. Šokirana sam, nadam se da ću se brzo vratiti na svoje. Šokirana sam i svojim i njegovom postupcima - rekla je Aleks.

- Koliko ti je teško kada si sklonila svoje uspomene sa Dejanom? - upitala je Ivana.

- Meni je Filip ostao drag i ako smo se svađali prošle godine, nisu bile takve emocije. Uvek je mene zanimalo šta će on da kaže i da dobaci. Želela sam da ostavrim uvek neki kontakt sa njim. Mogu msiliti kako se Dejan oseća, žao mi je što sam ga povredila, bio je tu uz mene, kao što sam bila i ja uz njega - nastavila je ona.

MI JEDNO PLANIRAMO, A BOG NAM SE SMEJE Aleks progovorila kako bi reagovala kada bi videla Dejana na vratima, skandal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zorana

10.12.2022 00:33

Strasno je slusati Aleks.U svemu je kopija Dalile...iste recenice,frizura,naocare,oblacenje. Dalila i Car su bili ljubav i strast.Zato su neponovljivi. Aleks jadnica koja je lupetala,sebe degradirala,i u svemu mislila da je nesto pametno i originalno rekla.