PRVO OGLAŠAVANJE DEJANA NAKON JAVNE PREVARE Dragojević dobio sjajne vesti: Šest meseci sam čekao da mi stigne ovo
Foto: Youtube/Printscreen

Dejan Dragojević, u jednom od svojih klipova na svom jutjub kanalu, ostavio je svoju devojku Aleks Nikolić, zbog njenog prisnog druženja sa Filipom Carem.

Svedoci smo da su iz dana u dan sve bliži Aleks i Car, a da Dejan, po svemu sudeći, uživa u svojoj slobodi, od kako je ostavio.

PRVO OGLAŠAVANJE DEJANA NAKON JAVNE PREVARE Dragojević dobio sjajne vesti: Šest meseci sam čekao da mi stigne ovo

Foto: Youtube/Printscreen

 

Naime, on je i ovog puta, na svom jutjub kanalu podelio sa svojim pratiocima radosne vesti, na koje je, kako kaže, čekao šest meseci i koje mu se uvek dese kada god mu je neka prekretnica u životu.

- Šest meseci sam čekao da mi stigne ovo. Ne mogu da verujem da mi je stiglo. Živo me zanima kada će da legne ta kinta, imam mnogo toga na umu. Šta je specifično? Svaki put kada mi se dešava ta prekretnica u životu, svaki put neki novi korak i koliko god loše nešto bilo po mene, ustvari bude dobro...- rekao je Dejan u video klipu, pa je dodao:

LJIGAVAC NEZAHVALNI Vendi bez dlake na jeziku osudila Filipa Cara, pa prognozirala da će Aleks da završi sa Zvezdanom, šok

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Huso

09.12.2022 23:49

Imas ti svoga babu sto te voli, cveće moje bradato.

Igor

10.12.2022 17:07

Brate dzaba ti sve kada si obrukan i ponizen za ceo zivot, za ne punih godinu dana zena i devojka te sutnule ko ke...a zbog istog momka, titula dupli rogonja.