ĆERTIĆ JE ODLUČIO DA UZVRATI Udario na Aleksandru i na njene afere, drama
Printscreen

Tokom "Nominacija" došlo je do svađe Uroša Ćertića i Aleksandre Nikolić, kada je on odlučio da joj žestoko odgovori na nominaciju.

-Aleks je bila na poštedi, a Dejana nikada nisam voleo. Nisam ga podržavao, govorio je Staniji ružne stvari, Janjušu da nema dete. Karma je kučka, dobio je ono što je zaslužio. Maju si napadala da se meša u druge brakove, a ti si se mešala u Janjušev. Đuskala si sa Kristijanom, a onda dobila pedalu od Filipa. Tvrdim da ti se neko u ovoj kući dopada. Skandalozno si se oblačila, a sada zameraš kada se neko oskudno oblači. Dejan je jedino uticao na tebe, kada je u pitanju oblačenje. Prošle godine si zauzeta ušla, a sviđao ti se Mensur. Na kraju si došla do toga da budeš sa Dejanom, koji je bio glavni rijaliti igrač. Nisam kazao da radiš za pare, ali si bila sa takvim devojkama. Jedna žena mi je rekla da si bila u Marbelji, bez jednog dana radnog staža - rekao je Uroš.

Printscreen

 

 

-Da mene nije bilo ti ne bi bio prvi na svim listama. Ti si moj fan i ti si mene pratio i pratio si me otkako sam se pojavila. Drago mi je da si gledao kako poboljšavam i nadograđujem sebe - istakla je Aleks.

TAKI SE OBRATIO BRENDONU, Nakon svađe između Radonjića i Maje odlučio je da se oglasi, skandal

 

Komentari (0)

Loading