TAKI SE OBRATIO BRENDONU, Nakon svađe između Radonjića i Maje odlučio je da se oglasi, skandal
Alo

Prijateljsto između Maje Marinković i Branislava Brendona Radonjića, koji su bili nerazdvojni od "Zadruge 2", puklo je. Bila je dovoljna samo jedna bezazlena svađa zbog hrane, pa da Brendon i Maja konačno kažu šta misle jedno o drugome.

Naime, Radonjić je u naletu svađe ispričao kako je nekoliko puta imao se*s sa Majom i da je tada bio primoran da koristi zaštitu kako mu Marinkovićeva ne bi prenela polne bolesti.

Njegove optužbe razbesnele su Majinog oca, Radomira Takija Marinkovića, koji je u razgovoru stao u zaštitu svoje mezimice ne birajući reči za kontroverznog učesnika rijalitija.

Foto: Alo/ilustracija

 

 

- Pobegao sam iz Beograda na nekoliko dana kako bih se sklonio od haosa koji se dešava u "Zadruzi", ali nemam mira ni trenutka zbog takvih parazita kakav je Brendon. Nije mi jasno da čovek koji je evidentna kadruša i žena misli da će iko poverovati da je ikada legao sa lepšim polom, a kamoli spavao sa nekom ženom. Maja mu ništa loše nije uradila time što je javno rekla da voli isti pol - naveo je Marinković, pa dodao da je Radonjić još jedan u nizu koji se zarad marketinga ogrešio o njegovu mezimicu.

- Najtužnije od svega jeste što je Maja uvek pomagala tom gmizavcu. Čak i kada su svi bili protiv njega, družila se sa njim i van rijalitija. Ne znam kako ga nije stid da kaže da je imao seks sa njom i da je stavljao kondome kako bi se zaštitio. Nemam ništa protiv gej populacije, ali imam protiv gej ljudi koji se zarad kadra predstavljaju kao mačo muškarci koji spavaju sa ženama. Njega žene privlače koliko i mene muškarci. Taj više voli p*nis nego hleba da jede. Neka se sabere pre nego što u javnost ispliva koje su sve čike zbog njega stavljale kondome - zaključio je Taki.

Podsetimo se, Brendon je u naletu besa optužio Maju da se s njim, nakon završetka rijalitija, družila isključivo zbog interesa.

SKINULA SE ISPRED BILALA Aleksandra se skinula u garderoberu, evo kako je Brajlović reagovao

Komentari (0)

Loading