MILJANA JE BILA MOJ FAN Jelena Golubović nije štedela Kulićevu, zadrugarka iznela šok detalje njihovog sukoba
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Jelena Golubović progovorila je o svom odnosu sa MIljanom Kulić i tom prilikom je istakla da je cimerka svojevremeno bila njen fan.

U jednom rijalitiju, ona je bila moj fan. Bila je samostalni učesnik, takva je bila duhovitija, rečitija i samostalnija. Onda je počela da se zaljubljuje. Ona je pratila moj rad i bila je na neki način moj fan. Bile smo protiv cele kuće u tom rijalitiju. Kada je bila neka dreka u kući, mene je neko napao, njoj je bilo žao, isto tako je bilo kada je nju neko napadao -prepričavala je Jelena i otkrila kada se njihov odnos promenio.

MILJANA JE BILA MOJ FAN Jelena Golubović nije štedela Kulićevu, zadrugarka iznela šok detalje njihovog sukoba

Pink printskrin

 

-To se desilo ove, kada smo jedan učesnik i ja ovde razgovarali, a ona nas je stalno prekidala. Mariju sam ovde upoznala, prvi put smo ovde popile kafu. Meni je krivo jer su se neke stvari sa nama desile. Što se tiče Ivana, Mića i on su bili najbolji drugovi u jednom rijalitiju. Njih dvojica su bili kao nokat i prst. On se ponašao tamo kao da se samo sa mnom takmičio. Ivan i ja smo bili na krv i nož, ali smo sada malo spustili loptu- rekla je Golubovićeva.

ZABRANJEN MU JE ULAZ U BANKE Bivša devojka Uroša Ćertića iznela skandalozne detalje o zadrugaru: Prenesite tom mangupu sa Dorćola...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading