AFERA "JASTUK" TRESE ZADRUGU Haos u Beloj kući zbog bliskosti Aleks Nikolić i Marka Markovića
Printscreen

U sinoćnoj "Mićinoj igri istine" pevač je postavio naredno pitanje Marku Markoviću.

- Kakav odnos imaš sa Aleks - pitao je Mića.

AFERA

Printscreen

 

- Nikakav - odgovorio je Marko.

- Da li spava na Dejanovom jastuku - pitali su Stefanović i Sanja.

- Krajnje drugarski - nastavio je Marković.

- Cela kuća priča da je Milica izdala Aleks za dron jer je videla ovo - ubacio se Neca.

- Na jastuku spavam jer ima neke zanimljive sijalice. Ovo su budalaštine klasične - nastavio je Marko.

AFERA

Printscreen

 

- Ova tema je krenula pre neki dan, ja sam se iznervirao jer ju je Aleksandra nastavila. Došlo je do toga da je uzrok konflikta između Aleksandre i Milice to što je ona primetila to odavno. Marko ima pravo da ima afinitete, ali Milica je primetila da Aleksandra ima afinitete prema Marku - rekao je Ivan Marinković.

- Da li sam ja to rekla? To zadrugari pričaju, za jastuk, pričaju da on skloni Dejanovu sliku, spava na Aleksandrinoj. Meni se dolazi i priča - ustala je Milica.

- Ko - pitao je Lepi Mića.

- Ja sam pričala još prošle nedelje kod Drveta, detalje neće iznositi, to sam dala gledaocima, neću im dati priliku da se izvuku - ubacila se Sanja Grujić.

- Marko, spavaš na glavi Dejana, tako kažu. Kako bi se ti osećao da si ti spolja, a neko to tvojoj devojci radi - pitao je Mića.

- Najopuštenije moguće, dok ne vidim nešto sa strane moje devojke. Normalno bih se osećao, najopuštenije moguće. Najnormalnije moguće smo pričali - istakao je Marko.

AFERA

Printscreen

 

- Samo da se nadovežem na temu. Da ja nešto krijem, da ima neki flert, ne bih dala Marku da spava na jastuku mene i mog dečka. Da, uzeo je i spavao na jastuku, tražio je. Što se tiče Marka, gledaoci su upućeni u naše razgovore. Dva dana sam plakala zbog svojih postupaka, bila loše, on zna momak da se osećam loše. Ovde ispada da ja treba da sedim u ćošku, gledam u pod, nemam komunikaciju. Da porazgovaram sa lusterom, sa lusterom će me povezati - ustala je Aleks.

- Sve pada u vodu, jer te je Milica izdala odmah. Svaki put kad je trebalo da bude u odnosu sa nekom devojkom, nazivala si ga kerićem - skočila je Sanja.

- Ovako, poenta priče je da hoćete da me spojite sa bilo kim. Ćutite za neke veće stvari. Isto tako, nekome da se ja svidim ovde, nije moja krivica - zaurlala je Aleks.

AFERA

Printscreen

 

- Marko, da li si hteo da isprovociraš nekoga - pitao je Ivan.

- Ne - odgovorio je Marko.

Ivan Dragić je optužio Ivana da nije Aleksandri pravi prijatelj, jer potencira ovu priču.

- Da ponovim, ne mogu da zabranim muškarcima da im se sviđam. Svako ko bi ustao i rekao da mu se sviđam, uradio bi to zbog priče. Ja nisam glupa nimalo. Sa Markom sam napravila distancu, rešen problem - rekla je Nikolićeva.

PALE TEŠKE OPTUŽBE, HAOS Neca i Ana Spasojević ušli u konflikt, on joj pretio: Reći ću ko je TikToker koji te je j*bao za pare

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading