RAT SE NASTAVLJA Miljan kaže da mu je žao što je branio Aleks, pa rekao da je ona zaljubljena u njega
Printscreen

Darko Tanasijević nastavio da razgovara sa Miljanom Vračevićem zbog optužbi i haosa koji je nastao sa Aleskandrom Nikolić.

- Ja sam gledao sve da ispeglam, pritom ona ima dečka. Bolje da ona i Maja ispeglaju. Aleks mi je plakala zbog Kristijana, pa sam se naljutio na Maju jer turira. Ja sam budala i počeo sam da se ponašam kako se ponašam mežu ljudima, a ovde 5% normalnog sveta - govorio je Miljan.

RAT SE NASTAVLJA Miljan kaže da mu je žao što je branio Aleks, pa rekao da je ona zaljubljena u njega

Printscreen

 

Je l' ti žao što si na taj način bio naklonjen prema Aleks? - pitao je Darko Tanasijević.

- Meni ništa nije žao za šta sam imao dobru nameru. Meni je žao što sam rekao za moje dete i dao taj komentar ljudima. Ne kajem se za dobra dela, ali mi je krivo i povređen sam. Sramota me je što sam u ovim godinama ispao glup i nisam procenio - nastavio je Vračević.

- Ja ne bih želela da mene neko sažaljeva, svašta sam ja prošla, ali sam i pregrmela. Niko ovde ne treba da me žali, niti bih to želela. Plačem kad mi se plače, isto tako brzo i ustanem. Ja mogu da izdržim sve - dodala je Aleks.

Za Miljana si rekla da je svačiji prijatelj ničiji prijatelji - dodao je Darko.

- Da. Mislim da pokušava da bude dobar na više strana, a sve je to lažno. Vremenom ćete da vidite. Ja sam pogrešila što se tiče nekih situacija, ali stojim iza toga. Smatram da neke stvari koje on radi nisu iskrene - pričala je Aleks.

RAT SE NASTAVLJA Miljan kaže da mu je žao što je branio Aleks, pa rekao da je ona zaljubljena u njega

Printscreen

 

Zašto si tražila da on razgovara sa tobom na mau jeziku? - pitao je Darko.

- Ja tako pričam sa Milicom i meni dragim ljudima, mene to asocira na Dejana. To je neka fora koju mi imamo. Ja sa svima tako čavrljam, uzmem pa i sama mjaučem - rekla je ona.

- Ja znam da nisam privlačan, ali počeću da razmišljam da se ona zaljubila u mene. Cveta se smejala na moje imitiranje, a ona je pitala šta se smeje - prilao je Vračević.

ZALJUBIO SE U SVE ŠTO JE JE*AO Miki I Miljan osuli neviđenu paljbu po Dejanu i Aleks, pa pomenuli Davida

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
MIRKO

19.10.2022 15:25

NOSONJO BOLJE CUVAJ DECU KUCI NEGO STO SERES PO RIJALITIJU