ONA JE TOLIKO POKVARENA OSOBA Miljan Vračević optužio Aleks Nikolić za neviđenu laž, da je on zaljubljen u nju, pa se obratio svojoj porodici
Printscreen

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević pozvao je Miljana Vračevića, kako bi sa njim porazgovarao u haosu koji je izbio zbog optužbi Aleksandre Nikolić da je zaljubljen u nju.

- Iznenadilo me je previše, izbilo me je iz cipela. Ja 20 godina radim u ženskom kolektivu, ne mogu da zamislim da neko može da se zakune i da slaže. Iznerviralo me je što sam pomenuo moj odnos sa njenim momkom. Treba da imaju veliko poštovanje. Ne mogu da verujem da neko to može da kaže, samo da bi prikrio nešto svoje. Ja nju nisam optužio, nego sam hteo da ih odguram. Ja sam koliko god mogu biti duhovan i porodicu smatram najvećom svetinjom. Kad bi neko hteo da mi uništi to, smatram da želi da mi uništi sve. Ja sam sa celom kućom imao neku svađu zbog njih. Od šale i zabave nisam otišao sa Mikijem, nego sa njima na "Zadrugoviziju" - kaže Miljan, pa nastavlja:

ONA JE TOLIKO POKVARENA OSOBA Miljan Vračević optužio Aleks Nikolić za neviđenu laž, da je on zaljubljen u nju, pa se obratio svojoj porodici

Printscreen

 

- Ja ništa nisam imao od toga. Neko da kaže to, da bi svoju lažnu priču, pa čak ne može da se poredi ni sa njenom vezom moj brak. Mene moja žena gleda šta radim, koliko poverenje ima. Ja sam živeo pola veka, a neko bi da me uništi zarad nečega što ne vredi. Ja goru osobu nisam sreo. Ja obećavam porodici da je tad bila poslednja emocija koju sam pokazao, a posle se pevalo: "Plači, plači". Ja sam emotivan i na Majinu priču, jako mi je teško bilo da neko likuje na takve stvari. Moje dete će biti dobro i daće Bog da ozdravi. Svi smo mi nešto, ali tu gadost imati u sebi. Taj neko ne može da bude srećan. Ja sam rekao šta je bilo sa Dejanom, Davidom i Anom, za Anu pozdrav. Ono što sam rekao to je stvarno tako. Ona je time pokazala da ih ne poštuje, kad neko ko je za njih učinio nešto, a ona mene opanjkava. Ja sam samo rekao kad je Milica bila polivena, rekao sam da se presvuče. Moje dete kad napravi problem, ja ga grdim. Ja sam čuo sve ovo što je Miki pričao, ali svako ima pravo na oproštaj i na novu šansu. Ja sam prihvatio da se ona promenila, ali ona je kao klinka. Ona da ustane i da to kaže - govorio je Miljan.

MENI JE DEJANA ŽAO Napadi na Aleks Nikolić ne prestaju, Uroš i Sanja je urnisali rečima, uhvaćena u laži

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sendi Bakster

16.10.2022 07:35

Niko ne moze biti pokvareniji od tebe, muska alapaco. Tako odvratan, naporan i malicijozan covek koji ne zaklapa. Zbog njega i svinjara iz Kupinova vise ne gledam Ludarijum.