MENI JE DEJANA ŽAO Napadi na Aleks Nikolić ne prestaju, Uroš i Sanja je urnisali rečima, uhvaćena u laži
Printscreen

U toku je emisija "Pitanja novinara." Naredno pitanje je postavljeno Urošu Ćertiću i Sanji Grujić.

Kako ti gledaš na ovu situaciju, kako je Aleks doprinela svojim lažima da se ljudi na nju okome? - upitao je Darko.

Printscreen

 

- Njih dve (Milica i Aleks) igraju rijaliti 24h, ona je svesna da Maja ima nešto sa Bilalom, ali se Aleks ne sviđa Bilal. Ona je tu čokoladicu poslala preko Milice, da Dejan ne vidi, samo ne znam, zašto - rekao je Uroš.

Videli smo da to ne može da se sakrije. Ti si rekao da nećeš više podržavati Aleks - rekao je Darko.

- Jesam, meni je Dejana bilo jako žao. Ja sam dete iz glavnog grada, znam dosta ljudi. Ja sam ispao čovek, kazao sam mu da ću ja da pozovem drugaricu, koja zna sve te takve devojke, da mu ona potvrdi neke stvari. Ja ću reći da David pozove Mladenovu bivšu devojku, pa neka se raspita. A samo imam da kažem Dejanu, neka vidi Aleksandrin pasoš, pa neka vidi gde je putovala pre 'Zadruge 5'. Ti ako si debil, onda nećeš pogledati, a nisi, Dejan je doktor za neke stvari. Miki što je rekao je istina. Meni je žao tog dečka, neću da upada u problem - rekao je Uroš.

Printscreen

 

Da li je Aleks njegov problem? - upitao je Darko.

- Ona nije devojka za njega, pokušava da bude bolja, to podržavam, ali se neke stvari ne mogu ispraviti i izbrisati gumicom. Neka pogleda pasoš - reklao je Uroš.

Naredna sagovornica je bila Sanja Grujić.

- Ja ću se nadovezati samo na Uroševu izjavu o Aleksandri, da bilo šta zna o njoj, mora da bude makro ili klijent - rekla je Sanja.

Printscreen

 

Kako komentarišeš situaciju između Bilala i Aleks? - pitao je Darko.

- Pre tri žurke, Miljan, Matora i Aleks su sedeli na krevetu. Miljan je sve pre ove halabuke rekao sve ovo o Aleksandri o Bilalovoj zaljubljenosti, da je ona njegov trofej, da je zaljubljen u nju, a ona se na sve to smeškala - kaže Sanja.

OVO JE SANJIN DEČKO Stankovićeva prvi put objavila fotografiju sa svojim izabranikom, nikad srećnija

Komentari (1)

Loading
mina

16.10.2022 12:23

ALEKS CARICE TI SI MORALNA GROMADA YA OVAJ SLJAM OKO TEBE STO TE BLATI MAJA MIKI MILJAN YORICA BILAL I OSTALA GOVNA IYGORESE DA TE SE RESE NAPRED ALEKS NEDAJ NA SEBE GORI SU OD TEBE NISU AYDAJE VEC HIJENE UPAMTI