GLADNI SU, NEKA SE BORE ZA 100 DINARA Skandalozna izjava Uroša Ćertića, ovo do sada nije viđeno u rijalitiju
Printscreen

Uroš Ćertić otvorio je dušu o podeli budžeta i pozdravio svoje bivše devojke.

Zadrugar, koji je postao jedan od najomraženijih, priznao je na koji je način rešio da deli budžete.

- Ja samo želim da kažem da pozdravljam sve devojke koje su bile sa mnom u Zadruzi u kojoj sam učestvovao, tada su sve bile jako lepe, a ja sam izdržao da ne uradim ništa. Tako se i sada držim toga. Što se tiče Maje Kovačević, ona je devojka koju ja poštujem jako, ali sa njom neću više da imam razgovore. Ona je rekla da želi da bude omiljena, da neće spavati na kauču, ako bude bila omiljena. Isto tako, dokazao sam joj da ja ovde nisam ukrao novčanik. Ovde neću dozvoliti da se bilo ko mazi i češka sa mnom, a ni flertujem - rekao je Uroš.

- On priča kako njega muvaju i češkaju, a onda dolazi i govori kako ga ja uhodim. On je patološki lažov, to je svima jasno - kazala je Valentina.

GLADNI SU, NEKA SE BORE ZA 100 DINARA Skandalozna izjava Uroša Ćertića, ovo do sada nije viđeno u rijalitiju

Printscreen

 

- Ti si na negativnim anketama bio često na prvim mestima, kada su glasali zadrugari - rekao je Ša.

- Meni je bitno da se ja dopadam porodici i simpatiji, a podela budžeta je bila da bih motivisao neke ljude ovde. Meni nije bitno kako će neko sa strane da gleda na mene. Ja imam budžet koji je osmišljen da trošim po 1.200 dinara, sve ostalo ide u štek - rekao je Uroš.

- Da li neko sada namerno igra igru i krade, da bi tebe okrivili? - upitao je Ša.

- Ja od prvog dana govorim, da ljudi koji nemaju dobru platu, ni priliv novca, oni ovo gledaju kao ekskurziju. Ja hodam po tankom ledu, ali znam neka pravila. Smešno je pomisliti da bih ja uzeo Aleksandrinu šolju, Zoričine naočare. Neca je sam rekao da je našao negde stvari. Ja sam neke stvari priznao, koje nisam ni uradio. Lepi Mića, kakav god da je, on je prvi koji bi stao u moju odbranu, nije bitno koliko je kivan na mene u nekom momentu, dok će neki drugi, koji govore da su dobri sa mnom da gledaju sa strane i da se smeju. Dok se neki ovde grabe za čips, ja sam podelio nekima budžete za žurku, osobama kojima nešto dugujem u smislu zahvalnosti, ostalima sam bacio. Želeo sam da vidim koliko su gladni, da se bore za 100, 200 dinara - kazao je Uroš.

VIKI MITROVIĆ PRVI PUT O ODNOSU SA OSMAKČIĆEM Bivša zadrugarka za Alo! javno obelodanila sve detalje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading