ŽELI DA SE UDA ZA FILIPA CARA! Anastasija spremna da u Zadruzi rasturi nečiji brak, ova rečenica će tek razbesneti sve, a najviše Dalilu (VIDEO)
NinaDenda/Alo!

Nova sezona rijalitija "Zadruga" počinje 9. septembra, a učesnica koja je pobrala simpatije odmah po dolasku je i Anastasija Bojanović, koja ima 18 godina i već je bacila oko na Filipa Cara.

Naime, Anastasija se pojavila na snimanju profila za novu sezonu rijaliti i odmah šokirala izjavom, a spomenula je i roditelje, koji su razvedeni.

- Sa ocem nemam kontakt, za mene je mrtav. Moji su se razveli pre četiri meseca, za mene on ne postoji. Stidim ga se - rekla je Anastasija, a onda se dotakla i zašto želi baš u Zadrugu.

- Pevam uglavnom pred ogledalom i u lokalnim kafanama, želim da steknem popularnost - ističe ona, a imala je i poruku za Filipa Cara.

- Možda se udam za Cara, ko zna, evo Care hoćeš da se ženiš? - šokirala je ona, a na pitanje o tome da li bi bila sa oženjenim imala je takođe spremna odgovor.

- Ne bi mi bio prvi put. Šalim se naravno - bila je misteriozna Bojanovićeva.

ONA TI JE RAK RANA Filip Car ušao u žestok sukob oko Aleksandre Nikolić

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Stefan

25.08.2022 18:12

Koji si ti tek mozak kad je tebi prihvatljiv tip koji je gradjen ko krompir nepismen jedva osnovnu skolu zavrsio i dali je zavrsio i izgledq ko klovan sa onim tetovazama po faci cestitam