BEZ DLAKE NA JEZIKU Milica priznala zbog čega se kaje iz odnosa sa Mensurom, pa nastao haos u Beloj kući
Foto: Youtube/Printscreen

U toku emisije "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu odnosa Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović, te je podigao Milicu.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Milice koliko ima vremena od kako ste raskinuli - pitao je Milan.

- Pa mislim da ima dva meseca - rekla je Milica.

- Čini se gledaocima da nije to ni prestalo - rekao je Milan.

- Ja koliko god negde želim, sa druge strane znam da neću imati pristupa koliko sada imam. Neću ja moći da gledam ko mu se kad nasmejao, gde gleda. Sve će to da se promeni. Sa moje strane to nije prestalo - dodala je ona.

- Zbog kojih stvari se kaješ - pitao je Milan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Zbog mog ponašanja prema njemu što se tiče drskosti, bezobrazluka i tih stvari koje sam slagala, jer nisam imala hrabrosti da mu kažem, jer sam mislila da će da se naruši naš odnos. Mislim da sam ga ispoštovala zbog svega što mi je pričao. Sve sa moje strane mislim da je bilo korektno. Da, zapratiću ga na Instagramu, biće lažni profili - rekla je Milica.

Voditelj je dao reč Mensuru.

- Čuo si da se kaje, a da li joj veruješ da se kaje - pitao je Milan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Verujem joj da se kaje, ali nije nam odnos kao da smo u vezi. Ja sam muškarac koji može da se snađe gde god da ga baciš. Ja sam joj rekao, što se mene tiče, sve što joj treba u ovom prostoru, može da mi se obrati. A da li je ona bila prema meni ovakva ili onakva, videću kad izađem. Svašta smo nešto prošli. Najviše me muči to što me nikako nije doživela - rekao je Ajdarpašić.

- Ma je*i se bre, kaže nisam ga doživela. Znao si da se boriš za nešto što ti nije vredelo u životu, a ne možeš zbog Milice koja ti se ubacila u reč - ubacila se Milica.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Pitaš ljude za savet na koji način da se pomiriš sa njim i svi ti kažu da ne radiš ovo što radiš - rekao je Milan.

- Krivo mi je što kaže da ga nisam doživela. Ja da ga nisam doživela, ne bih bila sa njim. Ne bih ja sve te kodekse poštovala, sve što mi kaže. Gledala sam da mu se prilagodim svemu...Neka me pljuje ona, samo nek se drži motike i mikrofona. Ja ove ljude ne poštujem, zato što ih ne doživaljavam - rekla je Milica.

DOKAZALI DA JE ČEKAJU NAKON RIJALITIJA Stigao paket za Dalilu, ovo nikako nije očekivala od njih, a evo i kako je reagovala

Komentari (0)

Loading