NE POMINJI MOJE DRIPCE, DA JA NE BIH TVOJE K*RVETINE Milica i Mensur ponovo zaratili, skandali pred sam kraj rijalitija
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Voditelj Milan Milošević dao je reč na poslednjem "Pretresu nedelje" MC Aleks, kako bi prokomentarisala odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

- Šta je sad u Miličinoj glavi i da li se kaje zbog svega? - pitao je Milan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Milica često priča o Mensuru, i ja iz svega mogu da zaključim da bi se ona i te kako pomirila sa njom. Ali ona stiče utisak da on pokušava da se opere od odnosa sa njom i od nje. Zbog načina na koji priča o njima, ona stiče taj dojam - rekla je MC Aleks.

- To je glupost teška - dodao je Mensur.

- Svi smo svesni kako je bila i bezobrazna i arogantna, ali ona njega mnogo voli. Zamišlja kako se udala za njega, kako žive zajedno. Ona je naprasno odrasla i sazrezla ovde, može da da kvalitetne savete i mnogo starijim osobama. Ono što nju najviše nervira je to što on kao da ne shvata koliko se ona toliko dala tom odnosu. Najveći problem je što on ne shvata koliko se ona dala. Taj problem se vuče i dan-danas - dodala je Bajićeva.

- Da li će biti nešto od njih u spoljnom svetu? - pitao je Milošević.

- Mislim da ne, Mensur je izričit po tom pitanju, toga se drži. Možda će se čuti, popiti kafu, ali da će se pomiriti, mislim da ne. Od toga nema ništa. Ona bi najradije odmah spakovala kofere za Crnu goru - rekla je MC Aleks.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Meni se ne dopada njeno ponašanje, način govora, nastup. Okej, pametna je i inteligentna, sazrela kroz odnos sa mnom, to niko ne osporava, ali ružno se ponaša, previše vulgarna, ja ne volim aroganciju i bezobrazluk. Ne volim taj nastup kod devojaka. Ceniću svaku devojku koja mi uđe u život, ako... - govorio je Mensur i nasmejao se kad je pomislio da je Milan u tom trenutku pogledao u Anđelu Đuričić.

- Uvek je sputavao moju ljubav prema njemu, uvek sam mu pričala, drugačije je ovde, a drugačije napolju. Nije svaka devojka ista, misli da ću napolju da mu burgijam mozak, ima traume iz treće sezone - počela je da plače Milica.

- Ti si nevaspitana, kraj i tačka. Nek je vole i voleće je, ako je ja nisam voleo - dodao je Mensur.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Voleće me takvu kakvu jesam! - nastavila je Veselinovićeva i prebacila mu Anu Jovanović.

- Ona me je ciljano upropastila! - rekao je Mensur.

- Nisam ja dobila pitanje da sam ciljano ušla u vezu... Ti nekog voliš... - odbrusila je Milica.

- Šta će meni ovo u životu? Kraj priče, ne zanima me. Ili neću biti ni sa jednom više ili ću biti kako treba. Ja nisam seljačina sa kojima su navikle da budu. Nisam dripac, ni džukac, koje će da tretiraju kao dripce - govorio je Mensur.

- Nemoj ti meni da spominješ moje dripce, da ja ne bih tebi tvoje k*rvetine, neće dobro da ti bude - odbrusila je Milica.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ko sa ovakvom osobom da bude, da mi se up*ša u život napolju? Nije za mene, ja nisam za nju, neka pucaju u mene, nek me osude - rekao je Mensur.

- Sad sam g*vno pojela i nikad više. Em izlazim u minusu, em bez dečka kog volim. Priča se o mom nepoštovanju prema njemu, kao da on nije ništa uradio! - prekipelo je Milici.

STRPAĆU TE U ZATVOR Filip Car brutalno isprozivao Lepog Miću i Dalilu, oni pobesneli, pljuštale uvrede i psovke

Komentari (1)

Loading