PRIČALO SE DA JE BILA SA VLASNIKOM HLADNJAČE Milica Veselinović iznela detalje iz svog privatnog života: Moj najveći problem je što sam tvrdoglava
Printsc Pink

Rijaliti učesnica Milica Veselinović u svojoj velikoj ispovesti iznela je detalje privatnog života.

Kako se spekulisalo o njenoj romansi sa dosta starijim čovekom i o tome kako je bila u vezi sa dva brata u isto vreme, ona se osvrnula i na ovu temu.

Printsc Pink

 

Čime se bavila tvoja porodica?

- Mama je završila srednju trgovačku školu, tata je automehaničar. Mama je kod kuće zbog brata, jer ima četiri godine... Super se slažemo, ali je moj problem što sam tvrdoglava.

Šta si ti to htela i šta želi devojka od 16 godina?

- Nisam imala izlaske kad je to moje društvo htelo. Uvek mi je bilo krivo što ja nisam to zaslužila.

Pominjala se hladnjača u kojoj je tvoja majka radila?

- Da. Imala sam 12 ili 13 godina. Poznajem tog vlasnika hladnjače, ima dva ili tri sina.

Printsc Pink

 

Da li je istina da si bila u vezi sa nekim od njih?

- Ne. Bilo je problema, jer mi je on pisao. Da, to kažem, nisam bila u vezi sa vlasnikom hladnjače. Taj dečko je meni pisao. Imala sam 13 godina. Znala sam koliko je stariji, u jednom periodu je non-stop bio kod škole. Prema meni je u početku bio fin, pa je u jednom trenutku krenulo bezobrazno, vulgarno. Taj dečko je već imao susret sa tim stvarima. Čula sam ko je, šta je i kakav je. Kad sam rekla mami, morala sam i sa tatom. Sve se posle rešilo. Niti postoji veza, ništa se nije desilo.

Da li je tvoja mama nastavila da ide na posao tamo?

- Ne. Posle toga je dala otkaz, pa je zatrudnela...Kad sam bila u kafiću, bio je tu, molio me je da se vidimo, da mu dam šansu. Šta god: "Samo pet minuta mi daj da stanem ispred tebe". Hvala Bogu pa nisam devojka koja je pala na to i na obećanja.

 

Printsc Pink

 

DELUJE KAO DA ŽELIŠ DA BUDEŠ ŽRTVA Marko Đedović održao predavanje Dalili, a ona mu rekla ovo: Koliko god da sam poremećena, nisam glupa!

Komentari (0)

Loading