STAVILA KONDOM NA GLAVU I SELA PORED NJEGA Filip Car brutalno isprozivao Dalilu zbog Anđela, nije birao reči, opšti haos za crnim stolom
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugari večeras biraju između Sandre Rešić i Anđela Rankovića na nominacijama.

Svoje mišljenje i glas dao je Filip Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Biću iskren i direktan, često znam da ne budem toliko. Krenuću od Sandre. Žene ovde sto polnih organa da im dovedeš, malo im je, a jedna metla i džoger im je previše. Sandra je jedna mlada devojka, koja toliko brine o kolektivu u kom živimo. Da nam bude čisto u toaletu, pod po kome hodamo, klupe na kojima sedimo. Uvek ustane na vreme, nikad joj nije teško da opere iza svih nas. Zapanjen sam tim koliko si disciplinovana, to govori mnogo o tebi - započeo je Car, pa nastavio:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Što se drugih stvari tiče, i onaj dan sam ti rekao, nije trebalo da uđeš u vezu, sama radi sebe. Ako si se suzdržala toliko dugo da ne uđeš u odnos, mogla si i ovih deset dana, a i bila bi sigurnija napolju da li je on spreman da uđe bez ovih kamera, objektiva, pranja itd. Ona rečenica koju je neko (Dalila) izgovorio: "Lako je biti pošten, kad te niko neće" dolazi pod sumnju, jer si 19 i po meseci bila bez partnera, mogla si i tih deset dana. Pogodilo me je što si me nasuprot Sanje poslala u izolaciju, očekivao sam da ćeš da sačuvaš mene, malo me je to začudilo - dodao je Filip.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Što se Anđela tiče, on nije kriv za situaciju, nego osoba 20 cm od njega, sa ovim kondomom na glavi, očekivajući kadar. Njoj je to bitno, to joj ide na ponoso, zato je sela 20 cm od njega i lepo se sredila, kondom, čipka... Nisi ti kriv, kriva je ona. Ti si znao šta sam ja prošao sa njom. Dosta o njoj, dao sam joj na značaju - govorio je Car.

- Jadan je onaj kome ti daš na značaju. Nebitan si totalno danas posle radija, šetaj - rekla je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Anđelo je negde možda i zbog mene trebalo da ima kočnicu, možda na drugačiji način zbog mene. Nisam se ja nešto ogrešio o njega, a nisam ja toliko naivna osoba. Ali ja mu ne zameram, zameram sebi, kao i Sandra tebi. Trebalo je da se ne umešam, nego bih imao jasniju sliku o svemu ovome što je moja tadašnja devojka radila i do koje granice je spremna da ide. Osim toga što smatram da se ogrešio o mene, mada nije bio dužan, inače meni okej, korektan mladić, nemam šta da mu zamerim, ne boli me glava od njega. Smatram da si kvalitetan momak. Poslaću Anđela, ostaviću Sandru, jer sam ipak sa njom dosta bliži. Krivo mi je što se Sandra našla u ovoj situaciji, da se priča o njenoj vezi, kao što je Dejan, a ja se slažem sa Dejanom - završio je Filip.

RAZVEZALA JEZIK Milica žestoko odgovorila Kariću, Mensur na sve načine pokušao da spreči sukob bivše devojke i prijatelja

Komentari (1)

Loading
Cile

02.07.2022 11:59

Divan joj je stajling samo je zaboravila metlu