RAZVEZALA JEZIK Milica žestoko odgovorila Kariću, Mensur na sve načine pokušao da spreči sukob bivše devojke i prijatelja
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku emisije "Gledanje snimaka" voditeljka Ivana Šopić dala je reč Anđeli Đuričić kako bi prokomentarisala prilog na kom se Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić svađaju zbog komentara Stefana Karića.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja sedim pored Milice i Mensura, provodim sa njom često vreme. Svi koji sedimo pored njih možemo da čujemo rasprave. Svi znamo kako se Stefan ponaša, to se ne dovodi u pitanje. Milica njega vidi kao nepirjatelja, ali loše veze. Koliko god da su se voleli bilo je više loših stvari - govorila je ona.

- Ja sam jedino loše rekla "J*bo te Stefan". To su dve situacije - rekla je Milica.

- Šta da kažem da je unuka pokojnog deda Pere? On kao da je slikar - dodao je Karić.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- On je mrtav čovek, ne treba ovo - rekao je Mensur.

- Milici to nije smešno, ali ja mogu da pričam o njihovim živima koji imaju nedela, a živi su. Ja mrtve ne spominjem - odbrusila je Milica.

- Njoj je očigledno pričao Mensur o meni ispod pokrivača. Što joj pričaš da ćuti? - pitao je Karić.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Stefane, ružno je ovo što radiš. Ja ne pričam ništa. Je l' treba da pustim da ti svašta kaže? Vređajte se slobodno - dodao je Mensur.

- Ona je meni rekla da sam tatin sin, pa čiji sam? - odbrusio je Karić.

- On ćuti dok se ti meni obrćaš, a ja kad krenem on mene zaustavlja. Mene boli uvo da pričam o nečijim prijateljstvima, odnsou i poštovanju. Dok Stefan priča o meni, on spusti glavu - besnela je Milica.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja nikad nikom nigde ne spuštam glavu. Ja cenim njega i poštujem, drug mi je. Tako tretiram drugove. Ja imam osećaj za ljude koji su u mojoj blizini. Imao sam osećam i za tebe, imaj ga i ti kad ti kažem da prestaneš. Ona je moja bivše devojka, Stefana sam zamolio da ne nastavlja za raspravu - nastavio je Ajdarpašić.

- Toliko puta sam htela da kažem moje mišljenje za Stefana, a zbog tebe nisam - dodala je Milica.

SPISAK NOVIH ZADRUGARA KOJI ĆE SE NAĆI U ŠIMANOVCIMA? Taki Marinković ulazi u Zadrugu 6, tražio je vrtoglavu sumu?

Komentari (0)

Loading