IZVELI JE IZ RIJALITIJA Marija Kulić došla po ćerku, otkriveno i gde su otišle nakon izlaska iz Zadruge 5 (VIDEO)
Printscreen

Vest da je Miljana Kulić trudna odjeknula je u medijima kao bomba, a nakon što je u današnjoj ispovesti otkrila javno da ipak nije trudna jer je dobila menstruaciju, Miljanu je Marija izvela iz rijalitija.

Naime, poznato je da je Marija ključna figura u životu aktuelne zadrugarke i bez njenog saveta Miljana gotovo nikakve velike odluke ne donosi, a sada je izvedena iz rijalitija gde ju je čekala majka da zajedno posete ginekologa i završe potrebne preglede.

Nije poznato šta se dešavalo van rijaltija, a verujemo da je sa Miljanom sve u redu i da nije trpela velike kritike od svoje majke zbog haosa koji pravi u rijalitiju sa Zolom i Bebicom.

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA Filip Car slučajno otkrio informaciju koju je dobio iz spoljnog sveta, javnost besna traži najstože sankcije

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mile

07.05.2022 00:33

Kiretaza No:4,mogu da lazu a sve se zna.

Danica

07.05.2022 12:14

Kada će više da nestanu ti KULICI, ogavne bolesne nakaze, ta dva debila od bosanca i tzv investitora. Sve idioti, bože sačuvaj! TERAJTE taj ološ iz zadruge!!!!

Tijana

07.05.2022 18:20

Ova devojka je ozbiljno bolesna! Porodica treba da, je smesti u neku ustanovu, a ne da je koriste za zgrtanje para! Sramno i nemoralno!