SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA Filip Car slučajno otkrio informaciju koju je dobio iz spoljnog sveta, javnost besna traži najstože sankcije
Printscreen

Maja Marinković je sama razotkrila njen susret (slučajni ili namerni) sa Janjušem, kad je na svom Instagram storiju, uz pesmu "Ako neko pita", u kadar ubacila i bivšeg dečka.

Međutim, izgleda da je Filip Car predosetio njihov ponovni susret, pa je danas tokom proslave Đurđevdana, baš pevušio tu pesmu, ali i spominjao bivšu devojku Maju i prijatelja Janjuša.

Printscreen

 

- Ide mi se na neki splav... Izađeš na Slobu, sretneš Maju i Janjuša - smejao se Filip.

Komentari na društvenim mrežama su podeljeni, dok neki misle da se ovo sasvim slučajno desilo, mnogi komentarišu da je njemu stigla informacija iz spoljnog sveta da su Maja i Janjuš ponovo zajedno, jer, malo je verovatno da baš ovu pesmu pevuši u ovom trenutku. A takođe komentarišu i da bi trebalo zadrugar da se kazni budući da je dobijanje informacija iz spoljnog sveta najstože kažnjivo.

Podsetimo, Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković uhvaćeni su nekoliko puta u beogradskim klubovima, kako uživaju u provodu, a pre samo nekoliko noći bili su i na nastupu Slobe Radanovića.

BEBICA SE VRATIO Miljanin dečko nakon filmskog bekstva ponovo u Zadruzi, ne može da dođe sebi posle Kulićkine ispovest o trudnoći

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading