DALILA IZGUBILA SUDSKI SPOR! Zadrugarka mora pevačici da plati ogromnu svotu novca, ni ne sluti šta se dešava u spoljnom svetu!
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica i bivša rijaliti učesnica, Vesna Rivas, pohvalila se na Fejsbuku da je uspela na sudu da obori tužbu Dalilu i Dejana Dragojevića.

Naime, Vesna je uspela da obori Dalilinu tužbu, a sada je sud doneo odluku da bosanska starleta mora da joj isplati 150.000 dinara plus da dodatno plati troškove suda koji su prilično veliki.

 

 

Dobila sam Dalilu na sudu… A i Dejana…Pošto non stop mlati tamo po Zadruzi kako su me tužili i da je suđenje u toku, e pa javite joj da je izgubila i da mi je dužna 150.000 din, plus 129.600 din za troškove postupka, plus zatezna kamata na ove iznose za svaki dan, počevši od 24.06 2021 god… I Dejana sam dobila, tačnije oborila njegovu tužbu kao neosnovanu, svojom protivtužbom i niko nikom (od nas dvoje ne duguje više ništa). Tako da Dragojevići, sa vama sam završila rijaliti još samo Dalila da plati šta je dužna… Znači, sa njom dok ne plati, nastavljam rijaliti… Obavestite je da će je ubiti kamata, ako što pre ne reguliše dug… Pozz - poručila je Vesna Rivas.

Podsetimo, odavno Dalila i Vesna nisu u dobrim odnosima i sreću se na sudu otkad ju je Dalila tužila.

NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA! Evo šta radi Dejan Dragojević dok se Filip i Dalila ljube i grle po Beloj kući, javnost zgranuta!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading