NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA! Evo šta radi Dejan Dragojević dok se Filip i Dalila ljube i grle po Beloj kući, javnost zgranuta!
Printscreen

Otkad je probudio Dalilu Dragojević, Filip Car je prati i pokušava da bude prisan sa njom i s vremena na vreme je zagrli ili poljubi. Zbog ovoga se njih dvoje trenutno svađaju u hotelu, a sve ovo propušta Dejan Dragojević.

Naime, Dejan je otišao da spava odmah posle porodičnog sastanka i ne zna šta njegova bivša supruga radi sa njenim bivšim momkom.

Podsetimo, konfuzan odnos Dalile i Dejana pomno prate milioni, a nakon što je on njoj oprostio javnu prevaru, ona se ponovo zbližila sa Filipom i njihov odnos je sve prisniji i prisniji, a Dejan lomi sve po Zadruzi i uništava svoje lice zbog ljubavi prema Dragojevićevoj, sada već Mujić.

GRLI JE I LJUBI PRED SVIMA! Filip i Dalila se više ne skrivaju, razmenjuju nežnosti naočigled svih, spremili pakleni plan za večeras!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dejan

19.01.2022 08:09

Ima dzamija pun kurac,naćiće već neku za sebe sa svojim babom. Samo govno treba proterati iz Srbije,kao i taj ološ koji ostaje u Beogradu posle rijalitija.