MARIJA GA NIJE PODNOSILA! Miljana je bila u vezi sa ovim starijim muškarcem, pretio joj intimnim snimkom, a o skandaloznom raskidu brujala je Srbija!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Malo ko se seća  bivšeg dečka Miljane Kulić, Slađana, sa kojim je rijaliti zvezda punila novinske stupce.

Naime, kako su pisali mediji, Slađan je od Miljane stariji 10 godina, a njihova veza je bila izuzetno turbulentna.

Dok je bila u rijalitiju "Parovi", 2017. godine, novinari su joj postavili pitanje vezano za intimni snimak koji navodno ima sa njim.

- Rekao mi je da ukoliko ga još jednom uzmeš u usta i njega i njegovog brata, da će on objaviti vaš intimni video snimak, plus snimak koji ti imaš u telefonu, koji je on uzeo sad, ovde u produkciji. Mi smo tu priču objavili sa dokazima, ja to nisam izmislio - rekao je tada novinar Alo! portala.

MARIJA GA NIJE PODNOSILA! Miljana je bila u vezi sa ovim starijim muškarcem, pretio joj intimnim snimkom, a o skandaloznom raskidu brujala je Srbija!

Printscreen

 

Sam Slađan, svojevremeno se oglasio za medije i rekao da je raskinuo sa Miljanom zbog toga što se svađala sa njegovom majkom.

- Shvatio sam da Miljana nije za mene. Ona se svađala stalno sa mojom mamom i preko toga nisam mogao da pređem, hvala "Parovima" što su mi otvorili oči - rekao je Slađan tada.

Podsetimo, majka Miljane Kulić, Marija Kulić, iako sada hvali zeta Nenada, ranije se navodno i nije baš slagala sa izborima svoje ćerke, a na pojedinim portalima, osvanuo je članak kako ni Slađana nije volela, jer ga je navodno Miljana izdržavala dok su bili u vezi.

VRATIO JE NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Nikad žešća svađa Dalile i Cara, sasuo joj sve u facu i ponizio nikad gore, ona zanemela od šoka!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading