DALILA I DEJAN SU RIJALITI PREVARA VEKA?! Ovo su dokazi i sve laži para koji je šokirao region, fanovi rijalitija besni!
Printscreen

U poslednje vreme sve više se priča o rijaliti šou programu Zadruga 5, a još više o onome što gledaoci nikada do sada nisu imali priliku da vide - pomirenju dvoje supružnika. Glavni akteri su, naravno, dva imena o kojima se najviše pisalo prethodnih meseci, Dejan i Dalila Dragojević.

DALILA I DEJAN SU RIJALITI PREVARA VEKA?! Ovo su dokazi i sve laži para koji je šokirao region, fanovi rijalitija besni!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Oko njihove ljubavne priče podigla se najveća prašina onog momenta kada je njihovu, naizgled, bračnu idilu pokvario Filip Car. Od ljubavnog "dvougla" prešlo se na priču o trouglu u kojem je, na samom kraju, deblji kraj izvukao Dejan.

Naime, nakon intenzivnog "druženja" sa Filipom, koje je svima osim Dejanu ličilo na flert, Dalila je uplovila u vezu sa Carem, i tako postala prva žena koja je varala muža na njegove oči. Prva, ne na svetu, ali da u rijalitiju. 

DALILA I DEJAN SU RIJALITI PREVARA VEKA?! Ovo su dokazi i sve laži para koji je šokirao region, fanovi rijalitija besni!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Međutim, ni tu nije bio kraj. Dok je Dejan lio gorke suze, lomio sebi ruke, hteo da beži iz Zadruge i samopovređuje se na druge načine, ona ga je, kao žena koja je u srećnoj vezi sa ljubavnikom, dodatno ponižavala kroz razne svađe, vređanja, a čak se osmelila da ga povrh svega pretuče zato što joj kvari njenu novu ljubavnu sreću.

DALILA I DEJAN SU RIJALITI PREVARA VEKA?! Ovo su dokazi i sve laži para koji je šokirao region, fanovi rijalitija besni!

Printscreen

 

Ceo region je pružio podršku prevarenom mužu koji je nekako izvukao snagu da ipak ostane u rijalitiju i suprotstavi joj se. Cela priča je rezultirala njihovim razvodom, koji je, opet, prvi koji se odvio pred kamerama rijalitija. Fanovi rijalitija, kao i mnoge javne ličnosti, pružili podršku Dejanu i proveli besane noći gledajući šta će sledeće da se desi, da bi na kraju usledilo - njihovo pomirenje

Dejan je oprostio svojoj bivšoj supruzi sve što je uradila, o čemu više možete pročitati na ovom linku, a sinoć se čak desilo da su završili u krevetu grleći se.

Naravno da su gledaoci izrazili sumnju u njihovu iskrenost, a na osnovu mnogih njihovih postupaka i reči došli su do zaključka da su se sve dogovorili. Šta je istina ne možemo da znamo i sa sigurnošću tvrdimo, ali ima nekoliko stvari koje definitivno nisu istina i koje fanovi rijalitija redovno provlače kroz svoje internet debate.

ISPLIVAO KRUNSKI DOKAZ DA JE PROMENIO VERU?! Dalila i Dejan se venčali po muslimanskim običajima, bivši par se ovim postupkom odao?!

Dragojevići su u svađama izneli samo deo prljavog veša iz njihovog braka, ali i to je bilo dovoljno da bi zaključili da se neke priče ne poklapaju

DALILA I DEJAN SU RIJALITI PREVARA VEKA?! Ovo su dokazi i sve laži para koji je šokirao region, fanovi rijalitija besni!

Printscreen

 

Od samog početka njihove veze, a onda i braka, svi su okrivili Dalilu da je ona kriva za razdor između Dejana i njegove porodice, tačnije, za njegov prekid kontakta sa majkom i bratom. Njen suprug ju je branio navodeći, po mišljenju mnogih, nerealne razloge za takvu odbojnost prema majci i bratu. Međutim, u svađi je usledio obrt - Dejan je pomenuo da ona jeste na indirektan način kriva za njegov odnos sa porodicom. Svi su pažnju usmerili na to da ga pomire sa bratom Davidom i majkom Biljanom. Ali, tu nije bio kraj, desio se obrt obrta! Dejan je nakon pomirenja tvrdio da on to nikada nije rekao i da se to nikada nije desilo, a juče je isplivao snimak koji dokazuje suprotno. Dalila je javno, jasno i glasno, izgovorila da Dejan ne treba da se pomiri sa porodicom, o čemu više možete pogledati na ovom linku.

DALILA I DEJAN SU RIJALITI PREVARA VEKA?! Ovo su dokazi i sve laži para koji je šokirao region, fanovi rijalitija besni!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Dalje, u najboljim danima, dok su bili moćni, sami protiv svih, ali ipak u braku, nisu se ustručavali da morališu rijaliti cimerima i naglašavaju da snimak njihovog se*sa, iako se desio u rijalitiju, nikada nije viđen, dok su drugi vulgarni i eksplicitni u njihovim intimnim odnosima. Ali, ni to nije istina. Šta više, u pitanju je jedan od najskandaloznijih snimaka ikada, s obzirom da se sve odvilo u programu uživo, pred svima, a kamere su usnimile krupan kadar i necenzurisan snimak njihovog se*sa je osvanuo na jutjub kanalu rijalitija Parovi. O ovome više možete pročitati na ovom linku

DALILA I DEJAN IMALI VRELU AKCIJU U PROGRAMU UŽIVO! Dragojevići se pred punom sobom odali strastima, kamere sve zabeležile!

Dejan je u navodnim svađama Caru objašnjavao kako mu takva žena ni ne treba, i da u braku nije bila onakva kakvom se predstavlja, a sada, kada su Dalila i Car raskinuli, Dejanu ona "takva" odjednom postaje najbolja na svetu, vredna sopstvenog poniženja i naravno, pomirenja.

Mnogi njihovo obnavljanje romanse i Dragojevićev oprost nazivaju "ultimativnim činom ljubavi", ali se sve više komentariše i postavlja pitanje: gde je granica između oprosta iz ljubavi i gubljenja dostojanstva?

Pričali su o tome kako je njihov odnos prožet ljubavlju i poštovanjem, a onda je isplivao dokaz da su se tukli van rijalitija, i to do te mere da je Dejan zadobio devijaciju nosa nakon njenog udarca. Taj razgovor možete pogledati u videu ispod.

Neki su, poput Osmana Karića, počeli da iznose svoje teorije, koje možda nisu sasvim utemeljene, ali postoji mnogo onih koji bi se sa njim složili. Osman je primetio momenat u kojem Dalila i Dejan razmenjuju ceduljice i na taj način, prema njegovom mišljenju, komuniciraju. Više o toj teoriji, kao i video snimak, možete pogledati na ovom linku.

SKANDAL, ISPLIVAO DOKAZ DA JE SVE IGRA Dalila i Dejan razmenjuju tajne poruke, kamere sve zabeležile!

Takođe, on smatra da je ovaj rijaliti par hteo da napravi igru sa Filipom Carem, koja je prosto otrgla kontroli, a da su za istu tu igru hteli da iskoriste njegovog sina, Stefana Karića.

Teorija je bezbroj, toliko da ih je nemoguće pobrojati. Neki veruju da se Dragojevići nisu dogovorili, ali ono što i dalje sve zanima jeste odgovor na pitanje: da li će se Dalila i Dejan pomiriti?

NIJE JE PUŠTAO! Dalila i Dejan u prisnom zagrljaju na korak od poljupca, sve pršti od romantike!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (12)

Loading
Nik

18.12.2021 17:17

To sam ja govorio jos pre dva meseca i naisao na salvu uvreda. Evo vam sad.

Zoka

18.12.2021 17:44

Kajav je to dogovor da ima odnose da svi gledaju.Ja mislim da je on pod magijom

Milan

19.12.2021 11:06

@Zoka - Nije glup ali ne zna kakva je to svingerska magija. Treba malo pročitati o svingerima.

jaca

18.12.2021 18:12

ceo rijaliyi su usrali da je vise bogu i narodu jasno da su teski pacenici koji ih dovede da prave sranje od yadruge mrs u sepak ya bolje niste

jaca

18.12.2021 19:51

@jaca - Nauci se pisat i nije kulturno vredjat nikog, nekulturna si🤣🤣

Goga

18.12.2021 19:52

@Goga - Zivi svoj zivot i pusti druge da zive i igraju se🤣🤣🤣

Nena

18.12.2021 19:18

SRAM IH BILO.PREVARANTI.Izdao je on i porodicu..

Ddddd

18.12.2021 20:07

Deki postaje tatko Car zavrsio posao..

Ajduk

18.12.2021 22:32

Svingeri. Plan je da im se i Dejan pridruži u izolaciji.