SKANDAL, ISPLIVAO DOKAZ DA JE SVE IGRA Dalila i Dejan razmenjuju tajne poruke, kamere sve zabeležile!
Foto: Printscreen/instagram

Region pomno prati poslednju sezonu rijaliti programa Zadruga, u kojoj se trenutno odvija drama. Naime, po prvi put je u rijaliti ušao par koji će se, po svemu sudeći, u rijalitiju i razvesti.

Dalila i Dejan Dragojević su važili za jedan od najskladnijih parova, sve do nedavno, kada ga je Dragojevićka prevarila pred milionima gledalaca i uplovila u vezu sa Filipom Carem.

SKANDAL, ISPLIVAO DOKAZ DA JE SVE IGRA Dalila i Dejan razmenjuju tajne poruke, kamere sve zabeležile!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Svi fanovi Zadruge su se saživeli sa Dejanovim suzama, usponima i padovima, jer činjenicu da mu se žena grli i ljubi sa drugim muškarcem veoma teško podnosi. Prinuđen je da sve to i gleda, a njegovu stranu su zauzeli milioni gledalaca.

Međutim, ima dosta onih koji tvrde da je sve ovo njihova igra kako bi Dejan uzeo prvo mesto, a na samom kraju, ostao sa Dalilom i to bogatiji za 50.000 evra.

Jedan od teoretičara zavere je i Osman Karić, otac Stefana Karića, koji je na svom Instagramu izneo svoje viđenje njihove igre.

Naime, svađe Dalile i Dejana i dalje traju jer imaju zajedničku "rijaliti imovinu", kojom ona redovno nudi svog ljubavnika. Iako u zajedničkom budžetu nisu već preko mesec dana, Dragojevićka redovno dolazi do police na kojoj stoje stvari njenog muža i otvoreno pretura po njegovim stvarima. Zato su se mnogi zapitali iz kod razloga oni nisu podelili "rijaliti imovinu" i kako je uopšte imaju s obzirom da zajedničkim novcem odavno ništa nisu kupili.

Osman je, navodno razrešio ovu misteriju. Objavio je dva storija na kojem se vidi preturanje po stvarima, uz sledeći komentar:

- Na ovaj način komunicira sa Dalilom - napisao je Osman, a onda dodao još jedan stori:

- Ovako ostavlja poruke a ona ih tumači. Unapred smišljen scenario - zaključio je Karić.

Stefanov otac veoma je skeptičan po pitanju njihove priče, a da li i vi mislite da je sve samo igra prosudite sami i glasajte u anketi ispod.

DALILIN OTAC LAŽE, DEJAN JE SAD DAMIR Komšije besne: Dejan jeste prešao u islam i redovno ide u džamiju da klanja!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading