TVOJ I DEJANOV ODNOS JE BOLESNIJI! Maja žestoko ponizila Dalilu, nastao haos u Beloj kući, morao da se umeša i Filip nakon ovih reči!
Printscreen

Maja Marinković je hitno zatražila reč kako bi prokomentarisala klip na kom Dejan Dragojević zaljubljeno gleda u Dalilu.

- Meni kako izgleda, baš kao kod Drveta. Opet se vraćamo na početak. Ništa lično, Dalila, ništa lično, Dejane - ali, ako je naš odnos bolestan, šta je ovo? - pitala je Maja.

- Ne možeš da porediš ta dva odnosa - odbrusila je Dalila.

- Dobro si rekla, ovo je puno bolesnije - umešao se Car.

Printscreen

 

- Meni je ovo preslatko - istakla je Dragojevićka.

- Meni je Deki drag, ali pravi sebi pakao od života. Kada su bile nominacije, imao je izlaganje sa kojim sam se složila, da sam ušla kao petao, pa postala kokoška. Ja ne mogu da shvatim da Deki posle svih situacija hoće da se pomirili. Oni bi se pomirili momentalno da nema kamera - rekla je Maja.

- Sigurno bi oprostio sve Dalili da nema kamera. Njihovo pomirenje zavisi od Dalile. Zamisli da je prišla i poljubila ga u usta. On joj je već oprostio - zaključio je Đedović.

Printscreen

 

- Meni lepša i slađa scena nije bila, on se istopio, a ja pričala ko hrče - dodala je Dalila.

- On je iskren, voli je kao Boga, ali na njegovu štetu. Vidimo u kom smeru ide situacija - dodala je Marinkovićeva.

Printscreen

 

- Milane, dobro veče svima, naljutio se neko na mene ili, meni ovo nije slatko, ja sam svedok mesecima koliko je njegova ljubav prema Dalili, nisam nikada mislila da treba da je vređa ili oseti mržnju. Dalila, tebi svaka čast, neću da te komentarišem, jer nisam mislila ni da si svesna da je on gledao. Za mene ovo Dejanovo nije normalno, za mene je bolesno. Ja ne mogu da izbrišem sliku iz glave njegove patnje i svega. Okej, oprostiš sve. Ali bar reci: "Makar sad ne mogu". Ja nisam luda, ja znam njegovu ljubav prema njoj, kako je moguće da nemaš dostojanstvo. Pusti makar da vidiš sebe gde si i šta si. Meni je bolesno - ustala je Sandra Rešić.

- Nemaš ti meni da kažeš svaka čast. Ja sam slobodna žena, mogu da radim šta hoću - istakla je Dalila.

- Ti za ovo nemaš greške - dodala je pevačica.

I MILJANA JE ŠOKIRANA! Oglasila se Kulićeva nakon pomirenja Dalile i Dejana, žestoko ga izvređala i udarila na Davida, a onda otkrila svog favorita!

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
jaca

17.12.2021 08:30

od dalile i dejana vecih bolesnika nema pretvorili se u ljudske gadove koji se yaigrali rijalitija

Mira

17.12.2021 10:02

Sve si u pravu Majo i najveći manipulatori Fifi,pudla sad i Janjus prosle godine. Kakva god da je Maja ona sve radi iskreno i na svoju sretnu.

mm

17.12.2021 13:17

maja je u pravu oni su i prevare i bolesnici