NIKAD ŽEŠĆA SVAĐA BIVŠIH SUPRUŽNIKA! Dalila i Dejan na korak do tuče, vređali se, pljuvali i polivali vodom, nezapamćene scene! (VIDEO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Kao i svake srede, Bane Čolak je započeo svoju emisiju "Amnezija". On je za zadrugare spremio goruća pitanja na koja neće uspeti da ostanu imuni. 

Njegovi naredni gosti su bivši supružnici Dalila i Dejan Dragojević za koje je Lepi Mića smislio nikad direktnija pitanja:

Zbog čega nisi otišla u izolaciju sa Dejanom, a celo veče si bila sa njim za rulet stolom - glasilo je prvo pitanje za Dalilu.

- Tamo gledam u brojeve, a u izolaciji bi imala kontakt sa njim. Nisam neko ko igra po nečijim direkcijama. Sad mene neko nasilno da stavi tamo ne želim. Trenutno mi je potrebno društvo, a ne samoća - odgovorila je ona.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Kako je kada ti prijatelji okrenu leđa - glasilo je pitanje.

- Jako ružan. Luks se služi rečima kojima me je nazivao bivši suprug i dečko. Ružno je kada mi govori da sam punjeni silos i separeuša. Ja ga zovem tvorom, nazvala sam ga ubicom, ali to je on za sebe rekao, jutros smo imali okršaj malo sam mu udarila šamare, on me gurnuo na krevet. Krivo mi je i glupo kada vidim da me muškarci napadaju. Ne znam iz kog razloga. Ne cenim muškarce koji idu tako nisko, kao ni žene koje sebi mrmljaju u bradu. Mislim da su ove sezone žene veći muškarci od njih - rekla je Dalila.

Kako reaguješ na to što je Đedović rekao da je Dejan ponela titula žrtve - glasilo je pitanje.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- To su gluposti, da je iko hteo da me zaštiti i da mi priđe, prišao bi mi. Nema Mića od čega mene da brani, a Đedović je uvek bio objektivan. Ne znam šta njega nosi - odgovorila je Dragojevićka.

Filip stalno gleda u tebe, da li si uhvatila par pogleda - glasilo je pitanje.

- Bilo je pogleda, nadam se da se to neće dešavati, sinoć je bacao poglede isto - odgovorila je kratko.

Da li ti je bitno sažaljenje ili podršku kada ti je bilo najteže - glasilo je pitanje za Dejana.

- To je komplikovano, ne može to da se meri. Dalila je krenula da mi radi te stvari, sa Đedovićem sma bio u sukobu, ali zahvalan sam na svemu što su uradili. Što se tiče žrtve svako ima pravo na svoje izlaganje bilo to pozitivno ili negativno, izlaganje na svaki komentar je kontradiktorno. Svako tumači to na način na koji hoče. Vreme će pokazati sve - odgovorio je on.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Moram da ti najaviim da sam i ja počeo sa sinhonizacijom, mogu da kažem da sam oduševljena što sam videla koliko ljudi mogu ići nisko. Super je meni ovaj novi gde sam pala, pa se podigla. Sad samo gledam sebe i svoj obraz. Sad mi je bitno da se samo ja podignema. Danas sam sa Sanjom pričala, verujem u sebe i to je to - pričala je Dalila.

Opišite jedno drugo u tri reči - rekao im je Bane Čolak.

- Lažov, manipulator i loš čovek - rekla je Dalila.

- Bludnica, lažljivica i preljubnica - odgovorio je Dejan.

- Opet hoće da bude žrtva preko mojih leđa - drala se Dalila.

- Ne, ona se plaši uspeha, ona hoće da me vrati na staro jer smatra da moje ponašanje ima svetlu tačku, ona ne može da podnese moj uspeh, ona sada hoće da napravi od mene nešto što nisam - drao se Dejan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Pusti me da uđem, gnječiš me - urlala je Dalila, dok ju je Dejan sprečavao da se vrati u radio.

- Zgnječena ti glava i ono dole što si čuvala za mene! Idi šetaj malo - rekao joj je Dejan.

- Što tražiš od Miće da mene čuva on sada ne sme da ulazi u sukobe bez mene, dok ja i dalje mogu. Ti si folirant - rekla je Dalila.

- Beži od mene, jesi vakcinisana - pitao je Dejan.

- Što me vređaš, je li uživaš u tome. On je prvi krenuo da me udara. To su te fore kojima se on bavi - drala se Dalila.

Dalila Dragojević je zatim polila Dejana, posle čega su se pokoškali i nasrnuli jedno na drugo!

- Idi u hotel na još jednu vakcinaciju - poručio joj je Dejan.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta.

BONUS VIDEO:

DOGOVORI SA PRODUKCIJOM SE PRIVODE KRAJU Dalilini bivši verenici stižu u Zadrugu, ući će iste večeri, a kada starleta vidi njega skameniće se od užasa!

Komentari (0)

Loading