DOGOVORI SA PRODUKCIJOM SE PRIVODE KRAJU Dalilini bivši verenici stižu u Zadrugu, ući će iste večeri, a kada starleta vidi njega skameniće se od užasa!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši verenici Dalile Dragojević, Mladen Vuletić i Dado Solomun, poznatiji kao MC Dado, će, prema pisanjima medija, ući u rijaliti "Zadruga 5", kako bi pomrsili konce bosanskoj starleti.

- Mladen je već potpisao ugovor s "Pinkom", samo je pitanje dana kada će ući u "Zadrugu". On je Dalilina velika ljubav! Bili su vereni, planirali su brak i decu. Upoznali su se u "Parovima", a nastavili su vezu i napolju. S njim je imala burne svađe i skandale, pa ju je otac pritiskao da ga ostavi, što je na kraju i učinila. Ipak, nastavila je da pati za njim... Ubeđen sam da se sa Carem smuvala jer je podseća na njega! - priča izvor za pomenuti portal.

Vladimir Marković

 

Kako dalje navodi pomenuti portal, producenti "Pinka" navodno pregovaraju i sa MC Dadom da uđe u "Zadrugu". Postoji mogućnost da Dalilini bivši iste večeri uđu u rijaliti.

- Dalila i Dado nisu bili u dugoj vezi, ali je i za njega htela da se uda i maštala o deci. Kad je napustio "Parove", a ona ostala, slala mu je pisma u kojima mu se zaklinjala na ljubav. U javnost je dospeo deo pisma: "Ljubavi, mnogo mi nedostaješ, nisi ni svestan koliko. Svaku noć zaspim razmišljajući o tebi. Volim te, shvati to! Želim da budem tvoja supruga i majka tvoje dece! Želim da nosim tvoj prsten zauvek". Biće zanimljivo kad se opet suoče, pošto je ovaj Bosanac, koji živi u Nemačkoj, spreman da iznese sav prljav veš iz njihove veze - kaže sagovornik.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Mladen Vuletić prokomentarisao je nasilje koje je izvršio nad Dalilom.

- Udario sam joj tri šamara i izvinio se. Pokajao sam se. Momci koje je imala pre mene ubijali su boga u njoj. To nisu bili šamari, nego šake i šutiranja! - tvrdi Vuletić.

ZOLA NA STUBU SRAMA! Zadrugar nakon što je zauvek šutnuo Miljanu na meti žestokih osuba jer Kulićevoj nije dobro, obrušili se na njega nikad gore!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading