SADA BI DA VRATI VREME! Dalila progovorila o pokajanju, poslala jaku poruku Dejanu i otkrila da li će preći Caru preko svega
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku današnuj radio emisije, današnji domaćini Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš ugostili su Dalilu Dragojević, koja se pre puštanja pesme, u intervjuu slomila zbog Dejana Dragojevića

Da možeš da vratiš vreme, da li bi promenila onu scenu sa kapije, da li bi to uradila u životu više? 

- Ne zanima me šta će ta osoba da kaže, ja gledam samo svoj život. Da sam ikada u životu znala da mogu da mi se dese ovakve stvari, nikada ne bih ušla u rijaliti. Jednostavno bih neke stvari završila napolju. Ja sam izašla iz zone komfora misleći da će mi biti bolje. Ja sam se zaljubila i zavolela, a sebi ne mogu da oprostim neke stvari koje sam radila, te odnose. Kad nisam htela da imam odnose sa njim, on bi mi pričao da imam i dalje osećanja prema Dejanu - rekla je Dalila.

 Zamisli kako je njemu koji sluša da neko njemu pu*i bivšu ženu... Kao da si paprika, mislim nemoj da se uvrediš.

- Ne možeš ti više da me uvrediš nego što me je osoba koju sam ovde zavolela uvredila. Ja mislim da neću nikoga naći ko će me voleti kao Dejan. Rekla sam sebi da ne treba to da radim, da ću ga još više poremetiti. Rekla mi je Anđela da ako se tako osećam da to i uradim. Ne znam više šta da kažem i nemam reči kojima bi opisala svoje stanje - rekla je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

Da li ti je negde drago da ti se to desilo sa Filipom, da ko zna koliko ne bi došla sebi?

Ko zna koliko bi mi trajala ta agonija. Ja sam se zaljubila , ustala i rekla to, a kako je bilo prema drugim ljudima, to me nije zanimalo. Ja sam njega zavolela, ali bi sve drugačije bilo da mi je na vreme rekao da neće da bude sa mnom. Trebao je da ustane i da kaže, kao što sam ja za Dejana. Neću ništa postići sa time - nastavila je Dalila.

Da li je Dejan muškarčina za tebe?

Dejan je posle ovoga ispao čovek koji zaslužuje da mu se pruži trodupla ljubav i želim mu da sve ono što ga je tištilo i gušilo da mu izađe na dobro - rekla je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Da možeš da pričaš sa svojim ocem, šta bi mu rekla? 

Rekla bih mu da ga volim najviše na svetu, da znam da ove stvari nisu ispravne, da sam njega ponizila, ali eto znam da će mu trebati vremena i volela bih da mi oprosti...Ja ne mogu sutra da sednem sa njim i da ga gledam u oči - rekla je Dalila.

DALILA UPUTILA JAVNO IZVINJENJE Otkrila zbog čega je jutros prišla Dejanu, pa kroz suze spomenula svog oca!

Komentari (2)

Loading
Nada

26.11.2021 19:21

"Posumnjala" da je trudna ,a lijecila se toliko g.?!!! Uradila scenario prije ulaska i "malo " odstupila od njega !!! Nastavlja igru ,bez srama ali bezkrupulozno ! Izvinjava se svojim roditeljima ,ne i drugoj porodici. A "jadni" Deki bi poletio u zagrljaj ,samo malo jos da joj odrzi koju lekciju ! On zaista nezreli prevrtljivko ,ona zlobna do gađenja ! Vazno da ona drzi paznju ,a produkcija je nagrađuje desetinama hiljada €