DALILA TRAŽILA OD DEJANA DA JE ZAGRLI! Dragojević se nakon emotivne ispovesti slomio i napustio emisiju, ona odmah krenula za njim i dobila hladan tuš!
Printscreen

Gledaoci "Zadruge" sinoć su mogli da isprate emisiju "Gledanje snimaka", a kako se i očekivalo, bilo je burno.

Naime, Dejan Dragojević se totalno slomio nakon što je ispričao svoju tužnu priču iz perioda kada je prestao da priča sa svojom porodicom. On je u tom trenutku doživeo emotivni brodolom, a njegova bivša supruga Dalila ga je sve vreme sa suzama u očima posmatrala.

Nakon što je preplakao ostatak emisije, Dejan je otišao u garderober, a za njim je na sveopšte iznenađenje došla i Dalila!

Ona nije mogla da ga gleda kako plače te ga je pitala za zagrljaj, na šta joj je on odgovorio da je pusti na miru.

- Nemoj molim te, nisam dobro - rekao joj je on i nastavio da plače.

OTKRIVENA PRAVA ISTINA! Oglasila se Filipova porodica i otkrila sve o prepiskama sa Majom, a evo šta kaže njegova sestra, Taki momentalno reagovao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Damir

26.11.2021 08:42

Dalila traži od Dekija u garderoberu da jej zagrli. Deki, IZDALA te je na najprljaviji način. Nema povratka, tebe čeka novi život pun sreće i uspeha napolju Ni lučajno ne upaaj u njene prljave igre, jer ona je bez tebe nebitna. Varala te je u zadruzi i ismejaala,omaloažavala, tukla,,lečila svoje komplekse na tebi, nemoj da je pogledaaš nikada više. Za tebe takav tip promiskuitetne žene mora da bude prošlost , da bi ti bio u budućnosti srećan i imao normalne tokove. Dosta je bilo.Pod hitno od Produkcije traži razgovor sa psihologom itd.itd.Posebno, kadriolog treba da izvrši odredjene analize, zbog gušenja i boča u grudima.Dati pogleda i tu žlezdu koja ti se pojavila. Možda je u pitanju srce, što je veoma opasno,jer si konstano pod stresom. Za tebe ONA NE POSTOJI VIŠE,jer je talog. Ne vraćaj se na staro, jer bito pogbno bilo za tebe.apamti,onće biti još gora nego sada.