DALILA SE DRŽALA ZA GLAVU I PLAKALA Ja sam ovo radio sa 5 žena napolju: Car opušteno govorio o prevari! (VIDEO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ona je imala priliku da vidi Carevu prevaru i to prve večeri kada je bio sa Majom Marinković u izolaciji. Dalila je sve vreme bila u suzama i doživljavala nervno rastrojstvo.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Ispao sam najgori, ali ne najjadniji. Ja ovde nikada ne mogu biti ono što sam ja, ja da sam ono što jesam - ovde bi bila idila. Bio bih sa jednom devojkom do kraja, živeli bi od ljubavi - pričao je Car.

- Zbog čega nisi ostavio Dalilu i dočekao Maju? - pitala je Sandra.

- Ja sam takav, ovo što vidite sam napolju radio sa pet žena odjednom, nisam mogao više. Ako neko nije video mesec dana odnosa i veze sa njom. Bio sam uveren da to hoću i da će uspeti. Totalno sam izmenio vezu sa njom. Došla Maja i rešila sve. A da nije došla, opet bi se rastali. Presekao sam onako kako sam osećao da treba. Neka me prozovu da sam najgori, odabrao sam da bude ovako. Nekim svojim postupcima sam potisnuo Maju u sebi - rekao je Filip Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Te cure dubinski ta ludila vole. Njemu nije dovoljno on voli da čačka mečku i da se vrati. Dalila je šmekerski rekla da ne razmišlja o Majinom ulasku i da uživa - ispričao je Marko Osmakčić.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- On šta god da kaže i uradi on će opet po svom, ona je svesna, plakaće do kraja rijalitija. Neće moći da spava, videćete. Ona zna odlično, ona je žensko, svesna je svega, meni je žao, kako god, šta god, žao mi je - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

DEJANOVA BOLNA ISPOVEST RAZORILA DALILU! Dragojević se slomio i zajecao, svi zadrugari plakali, njegova bivša ne može da dođe sebi!

 

Komentari (1)

Loading