OTKRIVENA PRAVA ISTINA! Oglasila se Filipova porodica i otkrila sve o prepiskama sa Majom, a evo šta kaže njegova sestra, Taki momentalno reagovao!
Foto: Alo/ilustracija

U toku je emisija ''Gledanje klipova'' došlo je do žestokog sukoba oko kontaktiranja Maje Marinković sa porodicom Filipa Cara.

Careva sestra Dina poslala je poruku Ermini Pašović, gde tvrdi da sa Majom Marinković nikada nije imala kontakt, te je u emisiji uživo nastala opšta pometnja.

- Samo da znate da se ja nikad nisam čula sa Majom. Ona je zvala našu sestričinu iz Srbije. Niđe veze, pišu mi ljudi da nešto lupeta - istakla je Dina, a prenosi "Pink.rs".

Foto: Dejan Briza

 

Tim povodom se oglasio i Taki za pomenuti portal.

- Moram reći, sve što Maja trenutno govori je istina. Ja sam bio svedok kada je zvao Filipov otac, sestra i Bruno. Ovo što je navela u emisiji je sve istina i to tvrdim! Trenutno nemam dokaze kod sebe, jer mi Majin telefon nije tu, ali ću uskoro to dokazati. Maja Marinković govori istinu! - naveo je Majin otac ali nije imao nikakve konkretne dokaze o tome u prilog.

Printscreen

 

Nakon žestokog skandala za crnim stolom, i demanta Filipove sestre, oglasio se i admin Carevog zvaničnog Instagram profila, i otkrio da Careva rođena sestra nikada nije upoznala Marinkovićevu.

- Nadamo se da se poslednji put mešaju realan život i rijaliti šou. Ajmo redom, Maja se sa rođenom sestrom nije čula. Možda je sa rođakom ako ih je Filip upoznao u Beogradu, a u Srbiji je to sve sestra. Filipovi prijatelji su se čuli sa Majom, sa kojom su se i upoznali u Beogradu. Niko iz užeg kruga nije nikada, niti će ikada vređati i omalovažavati Filipove bivše, trenutne i buduće ljubavne izabranice. Isto tako neće javno iznositi mišljenja, niti davati blagoslove. I poslednje, ali ne i manje važno zar zaista misle da će Filip plesati kako mu se svira? Mi napolju znamo da to tako ne ide. Pozdrav od L&M, Tim Filip - piše admin na zvaničnom Instagram profilu Filipa Cara.

MAJA SE SKINULA, PA POKAZALA PREVIŠE! Nije za one sa slabim srcem

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Loki

26.11.2021 08:08

Koliko medijskog prostora za kalafonce iz Belog Potoka,ovo krme gleda poremecenu cerku koja svaki drugi dan naskace na novog jahaca i kaze-kako je lepaaa...da nije smesno bilo bi tuzno...