DEJANU POPLAVELA GLAVA! Dragojević povređen nakon stravičnih udaraca u glavu, traži najstrožu kaznu za Dalilu!
Printscreen

U Beloj kući "Zadruge" danas je izbila masovna tuča koja je sve ostavila bez teksta.

Naime, Dalila se zaletela i pesnicama udarala svog i dalje zakonitog supruga Dejana Dragojevića, a onda su se umešali i ostali zadrugari, pa se više nije znalo ko koga udara. 

Deblji kraj izvukla je i Sandra Rešić, koja je želela da zaštiti Dejana, pa ju je Tara Simov slučajno udarila u glavu.

Kad su se strasti malo smirile, Deki je otišao u pušionicu, gde je poslao apel produkciji da odvedu njegovu suprugu.

- Vodite budaletinu u zatvor, ne mogu da funkcionišem! Ne mogu ni drugi ljudi da budu ranjeni zbog nje - govorio je povređeni Dejan.

- Neka tuče Cara, ne Dejana - poručio je Đedović.

- Tebi je glava poplavela u jednom momentu - rekla je Tara.

DALILA PONOVO NASRNULA NA DEJANA! Zadrugarka se zaletela i krenula da ga udara i šutira, doživela histerični napad i tražila papire za razvod braka

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Jozo

17.11.2021 20:35

Evo nje da vodi jutarnji program TV Pinka,dosta smo gledali onu Jovanu.

Mahaluša

19.11.2021 02:37

Zašto Produkciji nije dskvalifikovala ovu nemoralnu mahalušu za fizički napa na Dekija. Na šta ovo liči???????Da je ustao mogao je da je izlomi,a vi i dalje ćutite. Tražiimo diskkvalifikaciju pod hitno. Ona je zrela za nauropsihijatra. Ne zna gde se gasi!. Koji je to ološ nevidjei.Ni morala, ni kulture ni empatije prema bilo kome.Nimfomanka, kleptomanka i manipulatorka. Pada u nesvest, čisto foliranje. Ona gram mozga nema.Ne želimo više da je gledamo. Kuja pod hitno d se skloni od Dekija, da je neko ne razbije ko zvečku i rijalitiju.

Viktorija

19.11.2021 02:58

Ona je psihopata. To je posledica njenog promiskuitetnog života u mladosti, dolai sve na naplatu. Nju pod hito treba lečiti. Srediće nju Car,pa samo tako. On je ludji od nje. Ima da je prebije kao vašku i brnjicu da je stavi da "ne laje više" Deki srećan razvod i a ti svi putevi ubuduće budu obasjani srećom. Konačno zalužuješ to. Dosta si bio rob ove bolesnice.