DALILA PONOVO NASRNULA NA DEJANA! Zadrugarka se zaletela i krenula da ga udara i šutira, doživela histerični napad i tražila papire za razvod braka! (VIDEO)
Printscreen

Dalila Dragojević potukla se sa Dejanom Dragojevićem, a ona je doživela histerični napad.

- Car je došao da se izvini Dejanu i da mu pruži ruku. On se jeste promenio, ali vidi se da su imali sukob - rekao je Luks.

- Ja moram da prekinem ovo manupulaciju, stvar je u tome što ona pominje sve što se desilo. Nismo ni on ni ja ostali dužni jedan drugom, ona pravi konflikt gde ga nem. Meni je Car pružio ruku zbog nekih drugih stvari, ona od sebe pravi žrtvu, i nemoj da me spominješ više, ona bolje da kaže šta je uradila - rekao je Dejan kada je Dalila krenala da ga udara.

- Je*em li ti mamu, pi*ketino - vikala je Dalila kada je Car ušao a oni suz odvojili Dalilu od Dejan, pa je ušlo i obezbeđenje.

- Za sve si u pravu - rekao je Car Dejanu.

Dalila je urlala i doživela nervni slom, pa je tražila papire za razvod braka.

- S kim sam ja bila 5 godina, zube ću mu izbiti - vikala je Dalila.

- Je*em vam mamu u pi*ku! Smećari jedni odvratni, da li ovo treba da se dešava?! Nećeš ostati ovde, pi*ko jedna! Puši*eš ku*ac umesto te cigare, ja ti kažem! Što pre da stignu papiri, da se rešim ovog go*neta! Meni će oni da se us*eravaju u život, je*aću mu mamu! Podržavaju se dva go*neta, eto šta sam dočekala. Uništiću ga, sve sam mu obezbedila, kupila ku auto, sve ja! Zube ću mu polomiti - vikala je Dalila na sav glas.

- Tek ćeš biti žrtva! - poručio joj je Car.

DEJAN SMRŠAO 15 KILOGRAMA ZBOG HAOSA SA DALILOM! Zadrugar se potpuno osušio nakon javnog blama, a tu nije kraj njegovim zdravstvenim problemima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Hahaha

17.11.2021 17:19

Dalila bi da se didla sa svima misli da je neka faca 🤢🤢🤢🤮🤮🤮

Ajde

17.11.2021 17:35

Dokle ce da se tolerise njeno udaranje?

Rl

17.11.2021 18:44

@Ajde - Stvarno dokle breeee... klosarku i dzukelu izbaciti iz rijalitija i proterati.

Lana

17.11.2021 19:39

posrnula vesticara,sikce zlom i zlo siri oko sebe! spodoba zrela za ludnicu!