TARA TUŽI MILJANU KULIĆ! Simova poručila advokatima da momentalno pokrenu proces, zadrugarki fali još jedna prijava i završiće u zatvoru!
Printscreen

Tara Simov odlučna je da podnese krivičnu prijavu protiv Miljane Kullić i da je strpa u zatvor. Povod za to je nedavna tuča, kada je zadrugarka tokom tuče sa njom ostala bez dobrog dela kose.

Naime, Miljana je ščepala Taru za glavu i iščupala joj dobar deo kose i to iz korena, zbog čega sada ima rupu. Upravo zato, Simovljeva je rešila da se na sudu obračuna s njom.

- Đedović je čučnuo i video da mi drži kosu, nisu mogli da je sklone od mene, zato sam ovde ćelava. Svi pramenovi su bili krvavi. Posle me ponovo polila, ja se nisam pomerala dok nisam videla da je uzela mleko. Pale smo preko kreveta... Posle ovoga može da razgovara samo sa mojim advokatom. Obratila mi se, vređala me je. Matora i Đedović su isto podneli krivične prijave, fali još jedna, dve i otići će tamo gde joj je mesto - rekla je Tara u emisiji Zadruge.

Podsetimo, rasprava između cimerki je počela zbog piva, pa su se potukle, najpre u bekstejdžu, pred Zadrugoviziju, a potom i u spavaćoj sobi. Kulićeva je provocirala cimerku koja ju je pesnicom udarala u stomak, ali joj je ova još brutalnije vratila.

OTKAZANA ŽURKA U ZADRUZI! Produkcija napravila neviđeni presedan, ovo se do sada nikada nije desilo u rijalitiju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading