IPAK JE SVE SA ŠA BILA LAŽ! Tara Simov priznala da je Mateju bolesno volela, a ove informacije su stizale do nje kada Nenad nije obraćao pažnju!
Printscreen

Tara Simov prišla je Dejanu Dragojeviću u garderoberu, pa mu se poverila i otvorila dušu. Naime, Simova ne krije koliko je očajna što Mateja Matijević ne želi da joj pruži drugu šansu, ne bi li mu dokazala da je druga osoba:

- On i da se ponovo zaljubi u mene i da me zavoli, on to nikada neće reći, zbog svih onih klipova koji su izašli. Ja sam takva, ja uvek dam drugu šansu - govorila je Tara.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ne, definitivno ga nikad niko neće voleti kao ti. Sačekaj, promeni se, možda se pomirite posle Nove godine - rekao mu je Dejan.

- Ja sam ga bolesno volela, a ništa mu nisam uradila, nikada ga nisam prevarila, ništa. Izgubila sam samopouzdanje, ubedili su me da me nikada nije voleo. Plakala sam godinu i po dana, baš je odvratan osećaj. Koliko sam bakšiša ostavila na naše pesme, znala sam svaku devojku sa kojom je spavao, pačići su ludi, svaki detalj znam - nastavljala je Tara.

DEJAN NAPUSTIO ZADRUGU Ugasio cigaretu na ruku i preskočio zid rijalitija!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading