POKUŠALA JE DA SAKRIJE BURAN ŽIVOT Deniz bila u vezi sa našom poznatom pevačicom, otkrivamo sve detalje tajne afere!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Iako se na prvi pogled čini da je kod Deniz Dejm, učesnice Zadruge 5, sve transparentno i na izvolte, kao i da smo sve o njoj saznali pri samom ulasku u „belu kuću“, Slovenka ipak ima čime da iznenadi. Uprkos tome što je konstantno gola, uvek može da se dodatno ogoli i da se iz njenog privatnog života van rijalitija sazna još neka pikanterija.

Kako Alo! saznaje od starletine bliske drugarice, ona u spoljnom svetu vodi prilično slobodan i raspusan ljubavni život, pa se osim s momcima, viđa i sa ženama. Kako nam je izvor ispričao, Deniz je čak bila u vezi s jednom poznatom slovenačkom pevačicom, koja je u tom trenutku imala dečka.

POKUŠALA JE DA SAKRIJE BURAN ŽIVOT Deniz bila u vezi sa našom poznatom pevačicom, otkrivamo sve detalje tajne afere!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Deniz je vrlo slobodnih shvatanja i svesna je svoje lepote. Prilično je ekstrovertna i bez problema je otvorila Onli fans da bi svoje nago telo pokazivala muškarcima i usput i zaradila - počinje njena drugarica priču.

- Konstantno joj se udvaraju muškarci i žele da je upoznaju, onaj ko joj se dopadne bez problema može da uplovi i u intiman odnos sa njom. Iako preferira neobavezne veze, dešava joj se i da se zaljubi. Poslednju ozbiljnu vezu je imala sa svojom sunarodnicom, koja je poznata pevačica - kaže bliska prijateljica Dejmove, i dodaje da je starleta odlepila zbog pevačice.

- Njihova veza je bila tajna, jer ta pevačica uživa ogromnu popularnost u Srbiji, ali i u celom regionu. Viđale su se po celoj Evropi, ali i svaki put kada bi Deniz bila u Sloveniji. Interesantno je da je njena devojka tada imala dečka, pa osim što je vezu sa Deniz morala da krije od javnosti, krila ju je i od svog partnera - kaže drugarica zgodne Slovenke za Alo!.

- Bile su zajedno nekoliko meseci, ali im je veza bila veoma strastvena i intenzivna. Dobro su se slagale i obe su bile veoma zaljubljene, ali je razdvojenost učinila svoje. Deniz je tada živela u Londonu, a njena devojka je putovala po celom regionu zbog nastupa. Iako su se trudile da održe svoju ljubav, nisu uspele, a Deniz je na kraju najviše patila zbog raskida - kaže drugarica Dejmove.

Bivši ju je ostavio zbog kokaina

Deniz je u Zadruzi priznala da je njena najveća ljubav muškarac od 60 godina koji ju je ostavio kada je saznao da koristi narkotike.

- Bila sam ludo zaljubljena u muškarca koji je Amerikanac i koji je mnogo stariji od mene. U vreme kada smo bili zajedno on je imao 60 godina, ali se to nije videlo na njemu. Bili smo na žurki povodom Nove godine, a ja sam tražila kokain. Kad je to čuo, šutnuo me je - rekla je Deniz.

Taki kresnuo Deniz

Deniz je noć pred ulazak u petu sezonu Zadruge provela noć s Radomirom Marinkovićem Takijem, ekskluzivno je otkrio Alo!, što je potvrdila i Jovana Tomić Matora.

POKUŠALA JE DA SAKRIJE BURAN ŽIVOT Deniz bila u vezi sa našom poznatom pevačicom, otkrivamo sve detalje tajne afere!

Alo!/Kristijana Ćaćić

 

- To nije bilo normalno. Deniz i Taki su bukvalno razvalili krevet i sobu u kojoj su bili. Pa to smo svi čuli, svi to znamo i svi pričamo o tome. Jedino nam nije jasno kako je on ušao u karantin - ispričala je za Alo! Matora.

DOKTOR JE PLAKAO ZBOG MENE, REKLI SU MI DA SAM NEROTKINJA Dalila otvorila dušu Staniji i progovorila o potresnim detaljima i gubitku bebe

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading