TARU BIH OŽENIO Ša javno priznao svoja osećanja, a onda otkrio u kakvim je odnosima s bivšom Ivanom
Foto: Youtube/Printscreen

Njemu je Ognjen u "Amidži šou" postavio pitanje vezano za Taru, na koje je reper odmah dao odgovor.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Da li bi oženio Taru nakon svih skandala sada?- glasilo je pitanje, a on je odgovorio iz topa:

- Da! Ali šta bi bilo kad bi bilo. Ja sam sada slobodan.

- Ja mogu da sedim i ćutim. Šalim se, sad sam okej, stvarno, bio sam razbucan po izlasku iz "Zadruge", i to baš, trebalo mi je dosta da se sastavim i da nastavim da živim normalnim životom, živim sad taj normalan život, a ne rijaliti život. Bio sam pod utiskom rijalitija dugo, evo, sad nisam, tako da sam okej- otkriva Ša, pa dodaje:

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Nisam sa Tarom, nismo zajedno, definitivno. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć, ali trenutno ne. Sa bivšom suprugom nisam razmenio čak ni poruku, nismo se čuli uopšte, niti imam potrebu za tim, niti da je vidim. Živa bila.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Reper se potom dotakao i bivše supruge Ivane i njenog odnosa sa Vladimirom Tomovićem.

- Mene to ne zanima. Ljudi ne kapiraju kako sam ravnodušan. Jesam ravnodušan. Ona ima pravo da radi šta hoće, sve je ravna linija. Neka je srećna. Prvo je sve funkcionisalo, a onda smo kao postali drugari. Jesmo dosta puta pričali o razvodu. Nije funkcionisalo, nemam šta loše da kažem o njoj- rekao je on.

BONUS VIDEO:

NE ŽELIM DA MI DETE BUDE ŽELJKO KULIĆ! Maja otkrila Janjušev skandalozan potez nakon što mu je saopštila da je trudna, spomenula i Anu Korać!

 

Komentari (0)

Loading