NE ŽELIM DA MI DETE BUDE ŽELJKO KULIĆ! Maja otkrila Janjušev skandalozan potez nakon što mu je saopštila da je trudna, spomenula i Anu Korać!
Printscreen

U studio kod Ognjena stigla je i starleta i bivša zadrugarka, Maja Marinković i tom prilikom otkrila sve o trudnoći, kako je Janjuš reagovao i zašto je morala da uradi abortus, spomenuvši i Anu Korać.

Naime, na pitanje voditelja zašto se Maja Marinković odlučila na ovaj potez i šta se desilo Maja je bila potpuno iskrena.

- Meni je kasnio ciklus, a ja sam tog trenutka bila sa Anom Bulatović i uradila sam test, bio je pozitivan, a nakon svega je Ana kontaktirala Janjuša i rekla mu šta se desilo na šta je on momentalno promenio broj - ističe Maja koja je potom šokirala izjavom šta je Janjušević uradio nakon ovog saznanja:

- Ja ne znam da li je Ana znala za to jer mi je užasno da devojka to uradi devojci, ali se Janjuš nakon ovog saznanja fotografisao sa Aninim psom i napisao ovo je moj sin - rekla je vidno slomljena Maja koja je jedva zadržala suze.

OVO SU SVI ČEKALI! Maja slomljena i na ivici suza priznala da je ostala u drugom stanju, otkrila i kako je Janjuš reagovao i šta je uradio!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading