OVO SU SVI ČEKALI! Maja slomljena i na ivici suza priznala da je ostala u drugom stanju, otkrila i kako je Janjuš reagovao i šta je uradio!
Printscreen

U studio kod Ognjena stigla je i starleta i bivša zadrugarka, Maja Marinković i tom prilikom otkrila sve o burnom životu po izlasku iz rijalitija, Janjušu i njegovoj novoj ljubavi, a dotakla se i svog privatnog života i spomenula Filipa Cara i njihovu vezu.

Na pitanje voditelja da li je istina da je Maja Marinković bila ona je odmah morala da otkrije istinu.

- Tako je, istina je, bila sam u drugom stanju. Janjuš je otac i bilo mi je teško da o tome pričam kada smo bili zajedno u emisiji. Uradila sam test i bio je pozitivan. Nisam imala nikakvu komunikaciju sa njim i Ana Bulatović ga je pozvala, a on je rekao da će se čuti i nakon toga je promenio broj telefona - bila je potpuno iskreno Maja, a onda je otkrila i sve o abortusu:

- Ja sam htela da zadržim dete, ali on nije želeo tako da sam morala da abortiram - rekla je Maja na ivici suza.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Abcd

21.09.2021 22:29

I zato si brze bolje s Carem nastavila gde si stala s Janjusem!!!!Bruko i sramoto zenskog roda,uci drzave i glavne gradove nepismenoco neotesana!!!

Maki

22.09.2021 00:59

@Abcd - Cega se pametan stidi lud se ponoso

JA

22.09.2021 07:19

Majakita folira po obicaju….ni ja joj ne bih poverovala ,kao sto i ne verujem, da je bila u drugom stanju . Verujem da je pokusavala na silu da vrati Janjusa ! Drugo, toliko je patila da je non stop objavljivala slike sa mora i brze bolje se spandjala sa Carem…..majo, farbaj Takija ,on ti mozda i poveruje…..