PORODIČNA IDILA Luna i Marko izveli Miju u šetnju, pa pokazali i kako su oboje doterali liniju (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković su postali roditelji pre nepunih tri meseca, a kako se čini ide im odlično ovaj životni posao. Iako su novopečeni mama i tata, oni stižu i da putuju, rade i brinu se o maloj Miji.

Kako je otoplilo posle nekoliko kišnih dana, Luna i Marko su sa malom Mijom izašli u šetnju i to na Novobeogradski kej, a ovaj prizor je ostavio bez daha sve prolaznike.

Foto: Printscreen/instagram

 

Kao što se vidi na fotkama, Luna i Marko uživaju u ovoj životnoj ulozi, a ono što je primetno je da je Luna dovela svoju liniju skoro pa kao pred trudnoću. U tome je prati i Marko koji je takođe oslabio, pa smo sigurni da im je naporno ali da je očigledno da su presrećni što se vidi na njihovim zadovoljnim licima.

Foto: Printscreen/instagram

 

U jendom trenutku je Đoganijeva uzela malu Miju iz kolica koje je gurao Marko, pa su tako zajedno šetali i uživali u današnjem danu.

Iako se dosta polemisalo o njihovom ulasku u finalnu sezonu "Zadruge", Marko i Luna su ipak odlučili da se posvete ćerki kada su joj najpotrebniji, te su javno demantovali sve navode da će ući u "Zadrugu".

BONUS VIDEO:

I ON JE POSLAO PORUKU SVOJIM PRIMEROM! Vojaž odlučio da se vakciniše, a razlog nije samo zdravstvene prirode

Komentari (3)

Loading
Tanja

01.09.2021 16:24

Lunči i Mare,uzivajte u svakom trenutku odgajanja vase princezice MIE