SITA SE ISMEJALA PA OTKUCALA MAJU I JANJUŠA! Aleksandra Nikolić otkrila detalje njihovog susreta u etno selu!
Printscreen

Javnost bruji o aktuelnoj "trojci", koju čine Maja Marinković, Filip Car i Marko Janjušević Janjuš. Naime, Maja i Car su postali veoma prisni i viđaju se gotovo svakodnevno, a Filip ju je čak iznenadio i javnim poljupcem u sinoćnoj emisiji "Narod pita", kada joj je doneo buket cveća i čokoladu.

Printscreen

 

Međutim, onda se dogodio potpuni preokret! Odmah nakon emisije, Maja se uputila ka Etno selu, gde se u isto vreme pojavio i Janjuš. Aleksandra Nikolić, bivša devojka i Cara i Janjuša, povezana je sa svima njima, pa smo je upitali šta misli o potencijalnoj vezi Maje i Cara, a ona nije mogla da obuzda smeh prilikom komentarisanja:

- Zaista me ne zanimaju, ali eto, ako pitate mene za neki komentar vec, evo od mene imaju blagoslov, haha, jako su slatki i simpatični i zaista im zelim svu sreću! - rekla je Aleksandra.

Printscreen

 

Aleksandru smo, takođe, upitali za sinoćnu situaciju, kada su u Etno Selu viđeni Maja i Janjuš ponovo u isto vreme, a ona je bila jasna i konkretna:

- Ja koliko znam Janjuš živi u Etno selu i čini mi se da je izlazio sinoć, pa su se u slično vreme i vraćali, ona iz emisije, a on iz izlaska i zaista smatram da je to slučajnost i da nemaju ništa - prokomentarisala je Aleksandra.

BONUS VIDEO:

MARIJA KULIĆ JE LOŠA MAJKA, MILJANI JE POTREBNA HOSPITALIZACIJA! Matora bez dlake na jeziku, brutalno udarila na obe Kulićke!

 

Komentari (1)

Loading
Zana

13.08.2021 21:56

Rijaliti etno selo,crveni fenjer,tarifa kao ispod plavog mosta,kakva ponuda takva i cena.Može Maja i djabe ,bitan je broj momaka,Miljana plaća momke i to dobro...etno selo,skup prostitutki i djabalebaroša koji prave scene kako bi ušli u zadrugu 5