OTPAŠĆE MU BOTOKS AKO SE BUDE MNOGO NERVIRAO! Rialda žestoko oplela po Osmanu Kariću nakon svih uvreda, nije birala reči, a ovo mu je poručila
Foto: Youtube/Printscreen

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović započeli su svoju ljubav u četvrtoj sezoni "Zadruge".

Sad sada se konačno sve sleglo nakon finala, oglasili su se kako bi prokomentarisali razne prozivke na njihov račun, kao i da je veza bila lažna, zbog opstanka u rijalitiju.

Rialda je između ostalog prokomentarisala oca Stefana Karića, Osmana Karića, kojeg je prozvala da se ne nervira mnogo i da će mu navodno ona platiti botoks, ali je dala komentar i na čuveni bazen Karića, o kojem je i pričala u emisiji, te isprozivala rečenicom, "Pa, dobro, ljudi imaju bazen!"

OTPAŠĆE MU BOTOKS AKO SE BUDE MNOGO NERVIRAO! Rialda žestoko oplela po Osmanu Kariću nakon svih uvreda, nije birala reči, a ovo mu je poručila

Printscreen

 

Ona je poručila Osmanu da se ne nervira mnogo:

- Ja mu samo predlažem da se mnogo ne sekira, jer će da mu popusti onaj botoks i onda smo tek u problemu - smejala se Rialda, pa dodala:

- Tako da, bazen, ne bazen, ali okej, ja častim botoks, ako već dođe do problema - rekla je Karahasanovićeva.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mare

24.07.2021 19:25

To Rijaldice, on će tebi, da si razvedena, abortirala, jure zelenaši, menjala partnere kao čarape i da si biseksualka, i da voliš da s.k.a.č Balvana, sram ga bilo.