DOVODI I SVOG ROBA! Poznata vampirica ulazi u Zadrugu 5 i to za neverovatnu svotu novca, a šokiraćete se kada pročitate koliko ima godina?! (FOTO)
Printscreen

Dizajnerka i rijaliti učesnica Olja Einfalt Mihovilović (58) koja se proslavila u emisijama "Ljubav je na selu" i "Večera za pet na selu" otkrila je da je u pregovorima za ulazak u "Zadrugu 5".

Inače, kako se navodi ona je nedavno posetila Beograd, ali ona nije htela da otkrila kojim povodom je došla u srpsku prestonicu. Međutim, ona je na svom Instagram storiju podelila vest o navodnom ulasku u pomenuti rijaliti.

 

 

Iako nije ništa htela da komentariše, bivša kandidatkinja šoua "Ljubav je na selu" ponovo će ići u Beograd na pregovore za ulazak u "Zadrugu". Treba dogovoriti još neke detalje u vezi finansija.

Boravak zvezda u "Zadruzi" plaća se između 300 do 5.000 evra nedeljno. Dodala je ako sve ispadne kako treba, sa sobom će u šou voditi svog roba Kikija, ali više detalja nije htela da otkrije.

POČIVAJ U MIRU, DRAGI MOJ... Tara Simov skrhana nakon smrtnog slučaja, rijaliti učesnica potpuno slomljena! Više o tome OVDE.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading