NISMO U DOBRIM ODNOSIMA! Marko Miljković progovorio o pomirenju sa Anabelom nakon skandaloznih tuča i udaranja, Luna gledala u pod!
Printscreen

Luna i Marko su bili gosti kod Ognjena Amidžića, a Miljković se prvi put dotakao odnosa sa Anabelom i otkrio apsolutno sve o mogućem pomirenju.

- Rešili smo da napravimo neki balans, nismo se mi pomirili, nismo u dobrim odnosima, ali zbog čitave situacije smo se primirili, necu da branim da viđa unuku, nisam taj tip. Došli smo u tu situaciju da moramo da rešavamo taj problem. Mi smo se videli u stanu. Nismo se dotakli prošlosti. Postoje neke teme koje bi možda trebali da razrešimo, ali nije sada vreme, a ni trenutak. Ali prećutno smo prešli preko nekih stvari. Smatram da je greh da ja na neki način smetam i radim neke stvari da ona ne vidi svoju unuku. Anabela je uvek dobrodošla da vidi svoju unuku, nismo ni u dobrim ni u lošim odnosima. Možda u budućnosti nekad budemo gradili odnos, ali obostrano je misljenje da tu nema pomirenja i slično - ističe potpuno iskreno Marko, a Luna se potpuno složila sa njim.

- Teško je da budeš između dve osobe u životu, mnogo mi je bilo teško. Sada je mnogo drugačije, tokom trudnoće sam se mnogo pazila i kako ce proteći taj trenutak njihovog susreta. Mia je došla sa razlogom i to mi je drago. Poštovanje i sve postoji zbog naših života. Svi grešimo i smatram da i Anabela deli Markovo misljenje - ističe Luna.

SKANDAL O KOM JE BRUJALA SRBIJA! Marko i Luna konačno progovorili o poklonima koji im svakodnevno stižu od fanova, Miljković ipak priznao jednu stvar! Više o tome OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Beli

30.06.2021 00:24

Luna igra kako marko svira. Njegova robinja

Visnja

30.06.2021 12:59

Po cenu da ga ne izgubi. Maja,Jovana i Luna su iste,jer im je tesko da ih partneri ostave.