NEKADA NE ZNA GDE UDARA! Marko Miljković nikad iskrenije o Luni, otkrio najveće mane, a njena reakcija će se prepričavati! (FOTO)
Printscreen/EON

Nakon tajne svadbe koju su Luna Marko organizovali bez prisustva medija i porođaja koji je odjeknuo u javnosti, sada je bračni par Miljković konačno rešio da otkrije sve detalje iz privatnog života u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Oni su se pored brojnih tema dotakli i mnogobrojnih detalja iz privatnog života, a voditelj je u jednom trenutku par šta im to najviše smeta jedno kod drugog.

- Pričao sam to u više navrata, ali evo ponoviću, Luna nekada ne zna gde udara, ne zna šta će i to ume da me nervira, tj. malo mi smeta. Svi imamo mane bitno je da podržavamo jedno drugo. Ona dopuni moje nedostanke, ja njene. Druga osobina je mozda neka tvrdoglavost i to je to - istakao je Marko, a Luna se složila sa njom u toj konstataciji i nasmejala ističući da je on apsolutno najbolje poznaje i da ju je video u svim izdanjima.

KAKO LI ĆE REAGOVATI GAGI I ANABELA! Đoganijeva potpuno iskreno, jasno stavila do znanja bitnu stvar: Volela bih da Mia nasledi Markove gene i pamet! Više o tome šta su pričali u popularnoj emisiji nakon duže medijske ilegale pročitajte OVDE.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading