URNEBESNO! Čupanje Tarine nadogradnje i delfin: Ovo su svi momenti Miljane Kulić kojima je nasmejala naciju, gledamo ih iznova i iznova
Printscreen

Miljana Kulić, učesnica sve četiri sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, izgradila je i reputaciju urnebesnog šoumena, čiji se potezi godinama prepričavaju. "Zadrugu 4" obeležili su i njeni mnogobrojni smešni klipovi, koji su bili viralni.

Jedan od njih dogodio se juče, kada je Kulićeva mučila muku sa delfinom na naduvavanje u bazenu, na koga nije mogla da se popne. U jednom trenutku je izašla iz bazena, sela na delfina, a kada je zajedno sa njim ušla u bazen prevrnula se. Ovaj klip je odmah postao viralan.

Ovo nije jedina situacija u kojoj se Miljana našla u vodi. Tokom jedne od svađa sa svojim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, Miljana mu je pobacala namirnice u jezero, a onda se odmah pokajala. Pokušala je da spasi šta se moglo spasiti, a kada nije uspela da to uradi štapom, uskočila je u jezero. Kulićeva nije mogla da izađe iz jezera, pa je Kristijan Golubović pritekao u pomoć, a ovaj klip zasmejao je mnoge.

Jedan od najgledanijih klipova ove sezone svakako je Miljanin pad na proslavi Nove godine, kada je Kulićeva pokušala da poljubi Marka Đedovića, a zatim se prosula po pušionici i slučajno zakačila Sandru Rešić.

Miljanino učešće u "Zadruzi 4" obeležile su i mnogobrojne svađe, a jedne od najžešćih imala je sa Tarom Simov, diskvalifikovanom takmičarkom. Tokom jednog od okršaja desio se i trenutak koji je zasmejao mnoge, pa čak i Taru. Naime, dok su se njih dve prepirale, Miljana je Tari skinula veštački rep sa kose. Ovaj trenutak, kao i to što je Miljana bila mokra jer ju je Tara polila i držala rep, koji je nazvala grivom, doveli su do toga da klip sa tom svađom bude i jedan od najkomentarisanijih trenutaka četvrte sezone Zadruge.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading