DISKVALIFIKACIJA?! Bora Santana izgovorio reči koje su strogo zabranjene u rijalitiju, zadrugari u šoku, javnost traži hitno isključenje!
Printscreen

Zadrugari su danas dobili još jednu mogućnost od "otmičara" da založe svoje stvari kako bi spasili "otete" cimere. 

Druga ekipa još uvek nije uspela da smanji otkup, pa su svi nervozni, a tenzija samo raste. Zbog cele situacije Bora Santana i Filip Car su ušli u sukob, pa je obezbeđenje moralo da reaguje.

- Boro, ja ću te ovde prebiti, nema napolje! Neću te čekati! Daj, prekini više biti sujetan i bolestan! Non-stop si nervozan i jedeš g*vna, sve ti određuješ! - urlao je Filip.

- Ja hoću napolju da me spucaš - dobacio je Bora i provocirao Cara.

- Boro nema napolju, ako mi pukne film ja ću te ovde prebiti. Trpim te ovde jako dugo i jako puno! P*čko mala, j*bem li ti mamu! - nastavio je da urla Filip i krenuo na Santanu.

DISKVALIFIKACIJA?! Bora Santana izgovorio reči koje su strogo zabranjene u rijalitiju, zadrugari u šoku, javnost traži hitno isključenje!

Printscreen

 

- Molim te Peks reaguj kad izađem, samo da vidi šta će biti. Evo kunem ti se. Nećeš da me j*beš u mojoj zemlji ovde, ne možeš da me j*beš u Srbiji - vikao je Bora i pokazivao tri prsta.

- Boro, razbiću ti glavu, je l' ti je jasno?! Nemoj te svoje fore! Non-stop nas j*beš sve, vređaš, sujetan si, šta radiš celu igricu?! Nemoj da mi k*rac pušiš ovde! Mi tražimo cigare, dižemo krevete, čovek određuje kad ćemo ih pušiti... Stalno sujeta, sujeta - negodovao je Car.

Njih dvojica su nastavili da psuju jedan drugog, pa čak i da se vređaju na nacionalnoj osnovi što je strogo zabranjeno u "Zadruzi" i takvo ponašanje može dovesti do diskvalifikacije.

Korisnici društvenih mreža strogo osuđuju ovakvo ponašanje Santane koje se ponavlja u više navrata i traže hitno isključenje i Borinu diskvalifikaciju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dragan

17.06.2021 16:38

Boru. verbalnog rijaliti zabavljaca da izbace zbog ovog nasilnika i robijasa Filipa, koji je odavno trebao biti napolju jos prije nego sto je udario Cveleta. Koja to javnost trazi diskvalifikaciju Bore, neka se oglase...evo i ja sam jedan od glasova javnosti i ne trazim Borinu diskvalifikaciju, nego diskvalifikaciju ovoga i svakog drugoa fizickog nasilnika.