"POPU*IŠ MI GA I TI KLOŠARKO" Tara Simov se oglasila, a ovog puta je bila nikad brutalnija i prostija! (FOTO)
E stock

Simovoj se očigledno ne dopada kako su Sandra i Marko nastavili da se ponašaju nakon njene diskvalifikacije iz Zadruge. 

Simova nije štedela reči: 

- Popu*iš mi ga i ti klošarko. Nije zakon jačeg, nego luđeg a ja sam ta - poručila je Tara Sandri Rešić.

- Mene si branio dve godine i onda mi mi prvom prilikom zabio koplje u srce, ne nož u leđa, go*no jedno. Nazivanje Nenada slučajem i izjavljivanje da se Nenad klanja dok ti pričaš, to je veruj mi samo jer je moja idealizacija tebe uticala na njegovo mišljenje o te bi, te ti i tvoje zastrašivanje i ponižavanje svih živih - pisala je Tara i dodala: 

- Ili si ipak ti malo glup ko ku*ac pa javno priznaješ da manipulišeš ljudima da bi im se use*avao u živote i lažno im se predstavljaš kao što si i meni glumio prijatelja dve je*ene godine. Lepo te je pitao Karić je l ti to meni pretiš. Ja sam veća budala od tebe, Marko, zapamti to, a ti da imaš iole ljudskosti u sebi ne bi ovako povredio najboljeg prijatelja, i sam kažeš da te nisam povredila, to pokazuje kakav si glumac i kako si se meni predstavljao dve godine. Kaže Mića "Čekao je ovo dve godine", najteže će mi pasti, ali, Mićo, sve si bio u pravu za Marka - bile su reči koje je Tara uputila Marku Đedoviću.

U galeriji pogledajte sve reči koje je Tara uputila bivšim prijateljima, ali i Nenadu Aleksiću. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

04.06.2021 01:57

Sta se moze ocekivati od ulicarke, narkomanke, ne vaspitane, ne obrazovane , akloholicarke.a posebno.jos i.dusevno.obolele. pametni.takve ignorisu a budale bi.takvu olos i.da zene