SKANDALOZNIM ODLUKAMA NEMA KRAJA! Ša spreman da plati 50.000 evra umesto Tare Simov, voditelj u šoku šta je sve izgovorio reper!
Printscreen

Nenad Aleksić Ša izjavio je da je spreman da plati kaznu svoje devojke Tare Simov, u iznosu od 50.000 evra, koju je "zaradila" diskvalifikacijom iz "Zadruge 4".

- Da li si spreman da platiš kaznu za Taru Simov u iznosu od 50.000 evra? - pitao je sinoć voditelj Milan Milošević repera.

- Spreman sam! Da, jesam... Lagano! - odgovorio je Ša.

SKANDALOZNIM ODLUKAMA NEMA KRAJA! Ša spreman da plati 50.000 evra umesto Tare Simov, voditelj u šoku šta je sve izgovorio reper!

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, Tara je diskvalifikovana prošlog četvrtka, u ranim jutarnjim časovima, zbog agresivnog i nedoličnog ponašanja, a TV "Pink" će, shodno ugovoru, protiv nje pokrenuti tužbu i potraživati ugovorom propisanu kaznu u iznosu od 50.000 evra, kako je bilo navedeno u pismu Velikog šefa.

Pre toga, Ša je govorio kako se brine da će njegova i dalje zakonita supruga Ivana Aleksić, koju je pred kamerama prevario sa Tarom, potrošiti njegov novac sa računa, te je mnogima "zaparalo uši" to što je nakon ove priče bez razmišljanja rekao da bi dao 50.000 evra za Tarinu kaznu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
LJUBA

13.05.2021 13:54

OVAJ Sha JE NAJVECA BUDALA KOJA SE POJAVILA